Γενικά

Άνετη τριάρα για την Σλόβαν πριν υποδεχθεί τον Ολυμπιακό

Εύκολη νίκη με 3-0 κόντρα στην Σκαλίτσα πανηγύρισε η Σλόβαν Μπρατισλάβας, λίγα εικοσιτετράωρα πριν τη δεύτερη αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό.

Χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερες δυσκολίες, η Σλόβαν Μπρατισλάβας πανηγύρισε άνετη εντός έδρας νίκη με 3-0 επί της Σκαλίτσα, λίγες μέρες πριν το δεύτερο παιχνίδι της με τον Ολυμπιακό για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League.

Οι πρωταθλητές Σλοβακίας κυριάρχησαν στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης, ωστόσο χρειάστηκε να περιμένουν μέχρι το δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, για να πάρουν το προβάδισμα με τον Ζμραλ.

Τα πράγματα έγιναν ακόμα απλούστερα για την Σλόβαν στο 52', όταν ο Σάπονιτς «έγραψε» το 2-0, ενώ ο Χρντσαρ διαμόρφωσε το τελικό 3-0, στο 66'.

Έτσι, η αντίπαλος των Πειραιωτών ανέβηκε ξανά στην κορυφή της βαθμολογίας, με 3 νίκες και 1 ήττα σε 4 αγωνιστικές, παρά το γεγονός ότι ο προπονητής της χρησιμοποίησε ως βασικούς μόνο 4 από τους ποδοσφαιριστές του που έπαιξαν στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» την περασμένη Πέμπτη (Τσόβαν, Κάσια, Ζμρχαλ και Γκριν).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x