Γ' Εθνική

ΑΕΚ… για χόρταση

Μια ΑΕΚ που θ’ ανταποκριθεί πλήρως στην υποδοχή που ετοιμάζει ο κόσμος της θέλει να παρουσιάσει ο Τραϊανός Δέλλας. Επιθετικό 4-3-3 (με πολλές αλλαγές κι εκπλήξεις στα πρόσωπα) δοκίμασε ο «Κολοσσός».

Τι κι αν είναι το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι που θα δώσει η ΑΕΚ στην τρίτη κατηγορία;

Όπως έδειξε και στη Φυλή, ο κόσμος της δεν το βλέπει έτσι. Το βλέπει σαν τα πρώτα βήματα της αντεπίθεσης. Γι’ αυτό ετοιμάζεται να πάει μαζικά την Κυριακή στο ΟΑΚΑ για να υποδεχθεί την «Ένωση».

Κι επειδή θα περιμένει απ’ αυτή γκολ και θέαμα (όπως έχει ξεκαθαρίσει ότι περιμένει και ο Δημήτρης Μελισσανίδης) ο Τραϊανός Δέλλας άρχισε ήδη τις δοκιμές ενός επιθετικότερου σχήματος. Στο διπλό που έγινε λοιπόν την Πέμπτη, ο «Κολοσσός» παρέταξε τους βασικούς σε διάταξη 4-3-3. Ενδιαφέρον είχε, δε, και ο τρόπος που έδειξε διατεθειμένος να το στελεχώσει. Γιατί είχε πολλές αλλαγές, αλλά και νέα πρόσωπα.

Έτσι, στο αριστερό άκρο της άμυνας προτιμήθηκε ο Πεταυράκης (αντί του Τσουμάγκα που ξεκίνησε στην πρεμιέρα). Δίδυμο στα στόπερ ήταν οι Τσιρίλο και Γεωργέας -χωρίς αυτό να σημαίνει πως οι Σταθάκης και Τζανετόπουλος «ξηλώνονται», μιας κι ο πρώτος απουσίαζε λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων κι ο δεύτερος αντικατέστησε κάποια στιγμή τον «Φούλη».

Η επαναφορά του Ρόβα, δε, στην ενδεκάδα (ως μοναδικό αμυντικό χαφ) δίνει την προοπτική απελευθέρωσης των Κορδέρο-Ανάκογλου, που δοκιμάστηκαν ως εσωτερικοί μέσοι μπροστά του. Όσο για την επίθεση, οι πιο φορμαρισμένοι ήταν εκείνοι που πήραν τις θέσεις. Ήτοι, ο εξαιρετικός Πλατέλλας στα δεξιά, ο (πολύ καλός στο φιλικό με τον Διόνυσο) Ράμα στ’ αριστερά κι ο Ντακόλ στην κορυφή της επίθεσης -αντί του Μπρέσεβιτς.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x