Γ' Εθνική

Ζητείται… έδρα για ΑΕΚ

Αυτή την Κυριακή όλοι οι δρόμοι για τους φίλους της ΑΕΚ οδηγούν στο ΟΑΚΑ. Την επόμενη ωστόσο παραμένει άγνωστο το πού (και πόσοι) θα δουν την «Ένωση» στο εκτός έδρας ματς με τον ΑΟ Περιστερίου.

Δρόμο έχει ακόμη το θέμα του πού θα παίξει η ΑΕΚ τη μεθεπόμενη Κυριακή.

Η πολύ μικρή χωρητικότητα του γηπέδου του Ηφαίστου -όπου και αγωνίζεται ο ΑΟ Περιστερίου- τον οδήγησε να ζητήσει το γήπεδο του Ατρομήτου για να γίνει το ματς.

Η φερόμενη άρνηση ωστόσο του Γιώργου Σπανού να το παραχωρήσει (παρόλο που η ομάδα του αγωνίζεται εκτός έδρας την επόμενη βδομάδα) έχει βάλει «στην πρίζα» τους ανθρώπους του αθηναϊκού σωματείου.

Και μοιάζει να τους έχει αφήσει δυο μονάχα επιλογές: Ή ν’ αναζητήσουν άλλο γήπεδο στην Αττική (η διοίκηση του Αιγάλεω το οποίο εξετάστηκε ως εναλλακτική φέρεται να ‘ναι επίσης αρνητική) ή να ζητήσουν το παιχνίδι να διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ.

Ένα ενδεχόμενο, πάντως, για το οποίο θα πρέπει να συναινέσει η ΕΠΟ -στην οποία θα τεθούν υπόψη σοβαρά θέματα ασφαλείας (σ.σ. το γήπεδο το Ηφαίστου χωράει μόλις 600 θεατές) σε περίπτωση αιτήματος να γίνει στο Μαρούσι το ματς.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x