Γ' Εθνική

«Δεν αφήνει την ΑΕΚ αν δεν τη φέρει εκεί που θέλει» (video)

Μιλούν αρκετοί για τον Δημήτρη Μελισσανίδη και το όραμά του για την ΑΕΚ. Όταν το λέει όμως η μεγαλύτερη ίσως μορφή στην ιστορία της «Ένωσης», ο Κώστας Νεστορίδης, έχει άλλη βαρύτητα.

Μια ζωή δίπλα στην ΑΕΚ.

Στα καλά, στα… πολύ καλά, στα δύσκολα (όπως πέρυσι που η ομάδα χαροπάλευε) και φυσικά στην παρουσίαση του νέου της «σπιτιού».

Ο Κώστας Νεστορίδης δεν φαντάζεται ότι μπορεί να λείψει απ’ οπουδήποτε χτυπάει η καρδιά της «Ένωσης».

Κι ας δυσκολεύεται να μπει στο γήπεδο όταν παίζει με τη Θύελλα Ραφήνας. Κι ας αλλάζει δρόμο, για να μην περάσει απ’ το σημείο που βρισκόταν παλιά το γήπεδο.

Όπως τόνισε σε συνέντευξή του στην «ΟΠΑΠ TV», η μεγάλη μορφή των κιτρινόμαυρων αισθάνεται «παιδί της ΑΕΚ». Κι επειδή ως τέτοιο βλέπει και τον Δημήτρη Μελισσανίδη, δήλωσε βέβαιος πως δεν θα την αφήσει, αν δεν τη φέρει στο σημείο που θέλει».


Όσα είπε, μεταξύ άλλων, στη συνέντευξή του ο Νεστορίδης

Για την ΑΕΚ και την παρουσία της στην Football League 2: «Δεν το πιστεύουμε όταν την βλέπουμε να παίζει σε αυτήν την κατηγορία. Να φανταστείτε στο ματς με την Ραφήνα όσο το παιχνίδι ήταν στο 0-0, δεν ήμουν στην εξέδρα. Δεν μπορούσα να δω το παιχνίδι. Μπήκα στο γήπεδο μετά το πρώτο γκολ…»

Για τον Δημήτρη Μελισσανίδη: «Τον θυμάμαι από μικρό παιδάκι που τον έφερνε ο πατέρας του στο γήπεδο. Είναι ένας πανέξυπνος άνθρωπος που αγαπάει την ΑΕΚ. Πιστεύω σε αυτόν. Το μεγάλο του προτέρημα είναι ότι ακούει τους πάντες. Δεν θα αφήσει την ΑΕΚ εάν δεν την φέρει στο σημείο που θέλει».

Για το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια: «Δεν μπορώ να περάσω έξω από το γήπεδο. Όταν πρόκειται να πάω στα γραφεία της ΑΕΚ κάνω κύκλο για να μην περάσω απ' έξω. Είμαι ευαίσθητος και με πιάνουν τα κλάματα. Ξέρετε νοιώθω παιδί της ΑΕΚ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x