Γ' Εθνική

Έρχεται… Τσιρίλο!

Τη φανέλα της ΑΕΚ -έπειτα από χρόνια σ’ επίσημο ματς- ετοιμάζεται να φορέσει ο Μπρούνο Τσιρίλο! Ο Ιταλός δεν συμπεριλαμβάνεται μόνο στην αποστολή, αλλά και στα βασικά πλάνα του Δέλλα για το Σάββατο.

Στην πρώτη αγωνιστική ήταν ανέτοιμος. Στη δεύτερη φανερά πιο ανεβασμένος -αλλά όχι αρκετά για να μείνει στην αποστολή. Τώρα όμως φαίνεται πως ήρθε οριστικά η ώρα του Μπρούνο Τσιρίλο!

Διότι δεν είναι απλά ότι ο Τραϊανός Δέλλας συμπεριέλαβε τον Ιταλό στις επιλογές του για το παιχνίδι με τον ΑΟ Περιστερίου. Είναι ότι επιβεβαίωσε την πρόθεσή του να τον ξεκινήσει και στη βασική ενδεκάδα.

Λίγο πριν ανακοινώσει λοιπόν την αποστολή για το σαββατιάτικο ματς (στην οποία συμμετέχει κανονικά κι ο Άλεξ Ντακόλ, αλλά όχι κι ο Ρενάλντο Ράμα) ο «Κολοσσός» φάνηκε να επιμένει στο 4-3-3.

Και ευελπιστώντας να διατηρήσει την παραγωγικότητα -αλλά όχι και την αστοχία- της περασμένης Κυριακής, έδειξε διατεθειμένος να το στελεχώσει ως εξής: Με τερματοφύλακα τον Βούρα, τους Τσουμάγκα και Τσουκαλά στα μπακ (αριστερά και δεξιά αντίστοιχα) και τον Τσιρίλο να παίρνει θέση ως παρτενέρ του Σταθάκη στα στόπερ.

Κατά τ’ άλλα, ο Γεωργέας θα μετακινηθεί σε θέση καθαρού αμυντικού χαφ και ο Γροντής θ’ αντικαταστήσει τον τραυματία Ανάκογλου ως εσωτερικός μέσος -δίπλα στον Κορδέρο. Όσο για την επίθεση, ο Πόποβιτς δείχνει να κερδίζει τη θέση στ’ αριστερά έναντι του Ράμα, ο Πλατέλλας δεν… κουνιέται από τα δεξιά και ο Μπρέσεβιτς (δεδομένου ότι ο Ντακόλ έχει χάσει προπονήσεις) δοκιμάστηκε στην κορυφή.

Αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΚ αποτελείται από τους εξής: Βούρα, Καραγκιολίδη, Γεωργέα, Ρόβα, Αργυρίου, Γροντή, Καζβιρόπουλο, Παληαρούτα, Πεταυράκη, Πλατέλλα, Σταθάκη, Τσεβά, Τσουκαλά, Τσουμάγκα, Τσούπρο, Μπρέσεβιτς, Κορδέρο, Τσιρίλο, Πόποβιτς και Ντακόλ.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x