Γ' Εθνική

Κανονικά και με τον… κόσμο η ΑΕΚ

Βάσει… προγράμματος θα κινηθεί η ΑΕΚ. Η Αστυνομία επέτρεψε τη διεξαγωγή του ματς με τον Ιωνικό και η «Ένωση» θα πάει κανονικά -και με περίπου 1000 οπαδούς της- στο τελευταίο τεστ πριν το πρωτάθλημα.

Όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί θα γίνει η τελευταία πρόβα της ΑΕΚ πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεών της.

Παρά τα σενάρια που αναπτύχθηκαν τις τελευταίες μέρες και ήθελαν την Αστυνομία να μη δίνει τη συγκατάθεσή της για το σαββατιάτικο φιλικό με τον Ιωνικό (λόγω της ταυτόχρονης διεξαγωγής του Ολυμπιακός-SKODA Ξάνθη), το παιχνίδι θα διεξαχθεί κανονικά.

Κι αυτό διότι η αστυνομική διεύθυνση Πειραιά ανέλαβε την ευθύνη περιφρούρησης των δυο αγώνων κι έτσι η «Ένωση» θα πάει κανονικά στη Νίκαια (στις 19:00) για το τελευταίο τεστ πριν την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Football League 2.

Δεν θα πάει μόνη της, δε, καθώς ο Ιωνικός θα ανοίξει τις θύρες 7 και 8 του γηπέδου της Νεάπολης, στις οποίες αναμένεται να βρεθούν περισσότεροι από 1.000 οπαδοί των «κιτρινόμαυρων».


Αναλυτικά το δελτίο Τύπου του Ιωνικού για το εορταστικό -όπως αντιμετωπίζεται- παιχνίδι αναφέρει

«Ο φιλικός αγώνας του Ιωνικού με την ΑΕΚ θα διεξαχθεί το Σάββατο στις 19.00 στο ανακαινισμένο γήπεδο της Νεάπολης. Τα σενάρια που διατυπώθηκαν περί ματαίωσης του φιλικού αγώνα του Ιωνικού με την ΑΕΚ λόγω της ταυτόχρονης διεξαγωγής του αγώνα Ολυμπιακού - Ξάνθης στο "Γ. Καραϊσκάκης" και του ενδεχόμενου να σημειωθούν επεισόδια στην περιοχή μεταξύ οργανωμένων οπαδών Ολυμπιακού και ΑΕΚ δεν στάθηκαν ικανά να αποτρέψουν την διεξαγωγή μιας εκ των κορυφαίων φιλικών αναμετρήσεων του καλοκαιριού σε επίπεδο Γ εθνικής κατηγορίας.

Η αστυνομική διεύθυνση Πειραιά ανέλαβε την ευθύνη κάλυψης των δύο αγώνων με ισχυρή αστυνομική δύναμη κι έτσι ο φιλικός αγώνας του Ιωνικού με την Ένωση θα διεξαχθεί το Σάββατο στις 19.00 το απόγευμα στο γήπεδο της Νεάπολης.

Η φιλική αναμέτρηση δυο ιστορικών ομάδων του Ελληνικού ποδοσφαίρου, όπως ο Ιωνικός και η ΑΕΚ, που λόγω κακοδιαχείρισης οδηγήθηκαν στην Γ/ εθνική κατηγορία και που επιχειρούν να αναγεννηθούν με στόχο την επιστροφή στα σαλόνια της Super League εκεί όπου δικαιωματικά ανήκουν, έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον των φιλάθλων που αναμένεται να κατακλύσουν κάθε γωνιά του ανακαινισμένου γηπέδου της Νεάπολης.

Στο παιχνίδι του Σαββάτου θα ισχύσουν ως είθισται οι κάρτες διαρκείας , όπως και το εισιτήριο των 5 ευρώ για τους μη κατόχους καρτών διαρκείας στις θύρες 1 και 2. Η θύρα 5 θα φιλοξενήσει τους κατόχους καρτών VIP , ενώ για τους φίλους -φιλάθλους της ΑΕΚ προορίζονται οι θύρες 7 και 8.

Ο Πόντος ανταμώνει με τη Σμύρνη και τη Μάνη και ο Ιωνικός βγαίνει σεργιάνι για να συναντήσει τα παιδιά του Δικεφάλου σε ένα αγώνα αναβίωσης μεγάλων στιγμών του παρελθόντος με πρωταγωνιστές το πάθος, τη δύναμη, την ταχύτητα και το υψηλό ποδοσφαιρικό θέαμα στα πλαίσια του ευ αγωνίζεσθαι.

Σ’ αυτή τη μεγάλη φιλική αναμέτρηση στόχος των μελών της Διοικούσας Επιτροπής του Ιωνικού είναι η ανάδειξη του νέου πνεύματος που καλλιεργείται στις τάξεις του Ιωνικού. Η βία και ο χουλιγκανισμός δεν έχουν θέση στις εξέδρες του γηπέδου της Νεάπολης. Η λειτουργία της οικογενειακής και της μαθητικής εξέδρας για την δωρεάν παρακολούθηση των αγώνων με καθαρά συμβολικό χαρακτήρα αποτελεί την έμπρακτη απόδειξη της στροφής που έχει επιχειρηθεί στις τάξεις της ομάδας και που οδηγεί σε μια διαφορετική προσέγγιση των αγώνων με κυρίαρχα στοιχεία το σεβασμό των αντιπάλων».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x