Γ' Εθνική

Πεταυράκης: «Όλο και καλύτερα»

Πρόκληση χαρακτήρισε την ΑΕΚ για τον ίδιο ο Σταύρος Πεταυράκης μιλώντας στο Novasports. «Κάθε παιχνίδι που περνάει νιώθω τα πόδια μου όλο και καλύτερα», σχολίασε ο 21χρονος αμυντικός.

Βασικός στο αριστερό άκρο της άμυνας της ΑΕΚ ήταν για άλλο ένα παιχνίδι τον τελευταίο καιρό ο Σταύρος Πεταυράκης στο νικηφόρο παιχνίδι με την Τριγλία Ραφήνας στο ΟΑΚΑ κάτι που φαίνεται πως τον… ανεβάζει αγωνιστικά.

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον προπονητή και στους συμπαίκτες μου που με βοηθούν συνέχεια στην προπόνηση για να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό», τόνισε και πρόσθεσε: «Να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό για να δικαιώσω τους ανθρώπους που με έφεραν στην ομάδα».

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Κάθε παιχνίδι που περνάει νιώθω τα πόδια μου όλο και καλύτερα, Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον προπονητή και στους συμπαίκτες μου που με βοηθούν συνέχεια στην προπόνηση για να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό, ούτως ώστε να δουλεύω πιο πολύ για να έχω το επιθυμητό αποτέλεσμα μέσα στο γήπεδο.

Είναι μια πρόκληση η ΑΕΚ για μένα. Θέλω να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό για να δικαιώσω τους ανθρώπους που με έφεραν στην ομάδα.

Είμαστε συνέχεια στην επίθεση γιατί οι αντίπαλες ομάδες κλείνονται στην άμυνα, οπότε χρειάζεται ακόμα να προσαρμοστούμε καλύτερα για να βρισκόμαστε μπροστά. Είμαστε καινούρια ομάδα άλλωστε
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x