Γ' Εθνική

Συνάντηση Μελισσανίδη-Σγουρού για το γήπεδο

Συζήτηση με τον Περιφερειάρχη Αττικής, Γιάννη Σγουρό, για το θέμα του νέου γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια θα έχει αύριο ο ισχυρός άνδρας της Ένωσης, Δημήτρης Μελισσανίδης.

Το ραντεβού, θα γίνει στις 10:00 το πρωί στα γραφεία της Περιφέρειας και τον διοικητικό ηγέτη της ΑΕΚ θα συνοδεύει ο Πέτρος Παππάς, που ως γνωστό θα λάβει μέρος στη χρηματοδότηση της «Αγιά Σοφιάς».

Παρόντες στην συνάντηση θα είναι από τη πλευρά της Ερασιτεχνικής και της «Δικέφαλος 1924» που είναι υπεύθυνη για την περάτωση του έργου, οι Κοτσάτος και Ανδριόπουλος.

Η Περιφέρεια Αττικής, έχει ήδη δεσμευμένα στα ταμεία της 20 εκατ. ευρώ για την ανέγερση του γηπέδου της ΑΕΚ και είναι βέβαιο πως στην συνάντηση θα συζητηθούν και τα υποστηρικτικά έργα του γηπέδου, που αφορούν τις πεζοδρομήσεις και τις υπογειοποιήσεις.

Όλα αυτά, περίπου 24 ώρες πριν την επίσημη παρουσίαση του πλάνου του νέου γηπέδου, το οποίο περιμένουν με μεγάλη αγωνία άπαντες στην Ένωση.


Αναλυτικά αναφέρει η σχετική ανακοίνωση

Την Τρίτη 5 Νοεμβρίου και ώρα 10.00, θα πραγματοποιηθεί συνάντηση των κ.κ. Δημήτρη Μελισσανίδη, Κωνσταντίνου Κοτσάτου, Πέτρου Παππά και Δημήτρη Ανδριόπουλου με τον Περιφερειάρχη Αττικής κ.Γιάννη Σγουρό για το θέμα της ανέγερσης του γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της Περιφέρειας Αττικής.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x