Γ' Εθνική

Τους «έστειλε» ο Δέλλας

Την… ανάποδη πλευρά του Τραϊανού Δέλλα είδαν σήμερα στην ΑΕΚ. Μετά τις πρωινές παρατηρήσεις, ο «Κολοσσός» έδιωξε πάραυτα τους Ράμα και Κάτσικα όταν καθυστέρησαν στην απογευματινή προπόνηση.

Μετά την κακή εμφάνισή τους στο φιλικό με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς ο Τραϊανός Δέλλας κάλυψε και πάλι τους παίκτες του. Απέφυγε να τους επικρίνει δημοσίως.

Σήμερα ωστόσο ο «Κολοσσός» έσφιξε για λίγο τα… γάλατα. Στην πρωινή προπόνηση λοιπόν έκανε παρατηρήσεις σε πιο έντονο ύφος απ’ αυτό που είχαν συνηθίσει οι «κιτρινόμαυροι», όταν τους είδε να επαναλαμβάνουν τα λάθη που βλέπει στα παιχνίδια.

Και το απόγευμα φρόντισε να ξεκαθαρίσει πως δεν πρόκειται ν’ ανεχθεί το παραμικρό παράπτωμα και σε θέματα πειθαρχίας.

Όταν λοιπόν οι Ρενάλντο Ράμα και Ρομπέρτο Κάτσικας κατέβηκαν με καθυστέρηση για προπόνηση (επειδή τους πήρε ο ύπνος), ο Δέλλας δεν το σκέφτηκε καθόλου: Τους απαγόρευσε να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα της υπόλοιπης ομάδας και τους έστειλε με συνοπτικές διαδικασίες στο ξενοδοχείο.

Χωρίς διάθεση να δοθεί συνέχεια στο θέμα (άλλωστε η κούραση απ' τις προπονήσεις είναι ελαφρυντικό σε ανάλογες περιπτώσεις) αλλά θέλοντας να καταστήσει σαφές σε όλους ότι υπάρχουν κανόνες και πρέπει πάντα να τηρούνται.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x