Γ' Εθνική

Υπάρχει… φαβορί στην ΑΕΚ

Τη… χαμηλότερη απόδοση για να πάρει τη θέση ξένου που «παίζεται» στην αποστολή της ΑΕΚ θα ‘χε ο Ρενάλντο Ράμα. Ο νεαρός χαφ διατηρεί προβάδισμα για την κυριακάτικη πρεμιέρα έναντι των Τσιρίλο-Πόποβιτς

Ένα βήμα μπροστά στη «μάχη» που γίνεται για την τέταρτη θέση ξένου στην αποστολή της ΑΕΚ βρίσκεται ο Ρενάλντο Ράμα.

Στην προπόνηση που έγινε σήμερα στη Φυλή (προκειμένου οι «κιτρινόμαυροι» να εξοικειωθούν με το γήπεδο που θ’ αγωνιστούν την Κυριακή με τον Μανδραϊκό) ο Τραϊανός Δέλλας επιβεβαίωσε το προβάδισμα του νεαρού μεσοεπιθετικού έναντι των Τσιρίλο και Πόποβιτς.

Κι αυτό διότι τον ξεκίνησε για δεύτερη μέρα με την ομάδα των βασικών, όπου βρίσκονταν φυσικά και οι (σίγουροι) Κορδέρο, Ντακόλ και Μπρέσεβιτς. Παρόλα αυτά, τίποτα δεν θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο, καθώς χρόνο συμμετοχής πήρε και ο Ιταλός (αντικαθιστώντας τον Τζανετόπουλο), αλλά και ο Πόποβιτς (μπαίνοντας στη θέση του Ράμα).

Κατά τ’ άλλα (κι εκτός του «άσου», όπου οι Καραγκιολίδης και Βούρας παίζουν με τις ίδιες πιθανότητες) οι υπόλοιπες θέσεις της ενδεκάδας μοιάζουν να κλειδώνουν. Με τον Τσουμάγκα να προτιμάται απ’ τον Πεταυράκη στ’ αριστερά της άμυνας, τον Τσουκαλά να δοκιμάζεται και πάλι δεξιά και τους Τζανετόπουλο-Σταθάκη στα στόπερ. Στα χαφ το δίδυμο Κορδέρο-Ανάκογλου δεν σπάει, στα άκρα του 4-4-2 ήταν ξανά οι Πλατέλλας (αριστερά), Ράμα (δεξιά) και ο Ντακόλ κινούνταν πάλι πίσω απ’ τον Μπρέσεβιτς.

Όπως και να ‘χει, πάντως, πιο ξεκάθαρες απαντήσεις -τόσο για το ερωτηματικό του τέταρτου ξένου, όσο και για την ενδεκάδα- θα δοθούν στην προπόνηση της Παρασκευής, που θα γίνει στα Σπάτα μια ώρα αργότερα (17:00) απ’ αυτή του γκρουπ των «κομμένων».

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x