Γενικά

Τρπισόφσκι: «Αναντικατάστατος ο Λινγκρ, καλύτερο να μείνει στη Σλάβια αντί να πάει στον Παναθηναϊκό»

Ο προπονητής της Σλάβια Πράγας έπλεξε το εγκώμιο του Όντρει Λινγκρ, χαρακτηρίζοντάς τον ηγέτη και τονίζοντας πως δεν μπορεί να βρει λογική στην αποχώρησή του για τον Παναθηναϊκό.

Με τα καλύτερα λόγια αναφέρθηκε σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα «sport.cz», ο Γίντριχ Τρπισόφσκι στον Όντρει Λινγκρ, ερωτηθείς για την πιθανότητα αποχώρησης του 24χρονου επιθετικού για τον Παναθηναϊκό.

Με τον προπονητή της Σλάβια Πράγας να ξεκαθαρίζει ότι ο ίδιος επιθυμεί την παραμονή του Λινγκρ στην ομάδα, χαρακτηρίζοντάς τον μάλιστα ηγέτη και αναντικατάστατο!

Επισημαίνοντας παράλληλα ότι δεν έχει λογική η παραχώρηση του Λινγκρ στους «πράσινους» σε οικονομικό επίπεδο για την Σλάβια αλλά και σε αγωνιστικό για τον ίδιο τον Τσέχο σέντερ φορ…

«Το κοιτάζω από το πόσο σημαντικός είναι ο παίκτης για την ομάδα και πόσο αναντικατάστατος είναι. Ο Όντρα (Λινγκρ) είναι η ''ραχοκοκαλιά'' της ομάδας. Η απόδοσή του, οι πόντοι που έχει δώσει, η νοοτροπία του. Είναι ένας από τους ηγέτες. Η αποχώρησή του θα πλήγωνε αρκετά την ομάδα, τολμώ να πω πως είναι αναντικατάστατος αυτή τη στιγμή με τον τρόπο παιχνιδιού του και το πάθος του», είπε χαρακτηριστικά ο Τρπισόφσκι.

Και πρόσθεσε: «Το δεύτερο πράγμα είναι πως ένας τέτοιος παίκτης θα έπρεπε να φύγει με λεφτά, τα οποία τελικά θα αντισταθμίσουν την απώλεια και θα σου επιτρέψουν να αγοράσεις έναν αντικαταστάτη. Ελπίζω πως ο Όντρα δεν θα φύγει. Δεν μπορώ να το φανταστώ. Νομίζω πως είναι καλύτερο γι' αυτόν να είναι ο ηγέτης της Σλάβια και να φύγει για μία καλύτερη προσφορά από το αλλάξει την Σλάβια με τον Παναθηναϊκό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x