Ισπανία

Τσάβι: «Ο Μπουσκέτς θα μείνει μαζί μας τουλάχιστον μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν»

Θέση σχετικά με το μέλλον του Σέρχιο Μπουσκέτς στην Μπαρτσελόνα, πήρε ο Τσάβι.

Οι φήμες σχετικά με το μέλλον του Σέρχιο Μπουσκετς στην Μπαρτσελόνα διαδέχονται η μία την άλλη, με σημερινά (30/12) δημοσιεύματα ισπανικών Μέσων να αναφέρουν πως η Αλ Νασρ της Σαουδικής Αραβίας του πρόσφερε ηγεμονικό συμβόλαιο.

Ωστόσο, ο προπονητής των «μπλαουγκράνα», Τσάβι, τόνισε σε δηλώσεις του πως ο 34χρονος μέσος θα παραμείνει στην ομάδα του τουλάχιστον μέχρι να ολοκληρωθεί η φετινή σεζόν, προσθέτοντας πως η απόφαση για το αν θα συνεχίσει έκτοτε, είναι αποκλειστικά δικιά του.

«Ο Μπουσκέτς θα μείνει μαζί μας μέχρι να ολοκληρωθεί το συμβόλαιό του, τον Ιούνιο. Τότε, θα δούμε τι θα γίνει, είναι μια απόφαση που πρέπει να πάρει ο ίδιος. Αν τα πράγματα πάνε πολύ καλά, θα προσπαθήσουμε να τον πείσουμε να συνεχίσει», ανέφερε αρχικά ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, ενώ στη συνέχεια μίλησε για τα μεταγραφικά πλάνα της ομάδας του ενόψει Ιανουαρίου, λέγοντας:

«Πιστεύω πως η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου θα είναι ήσυχη για εμάς. Είμαι πολύ χαρούμενος με τους παίκτες που έχω αυτή την στιγμή στη διάθεσή μου»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x