Oλλανδία

Τετράδα με Λημνιό η Τβέντε

Με τον Δημήτρη Λημνιό να σκοράρει το πρώτο γκολ, η Τβέντε νίκησε 3-1 στην έδρα της Τσβόλε για τη 17η αγωνιστική της Eredivisie και ανέβηκε προσωρινά στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας.

Η Τβέντε νίκησε άνετα 3-1 στην έδρα της Τσβόλε για τη 17η αγωνιστική της Eredivisie και ανέβηκε προσωρινά στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας, με τον Δημήτρη Λημνιό να πετυχαίνει το πρώτο γκολ της ομάδας του Ενσέντε, αφήνοντας τους γηπεδούχους σταθερά στην τελευταία θέση.

«Αυτοκτόνησε» η Φίτεσε, η οποία ήρθε 2-2 στο Ρότερνταμ με τη Σπάρτα, ενώ προηγήθηκε 2-0 και έμεινε στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας, με τους γηπεδούχους να παίρνουν «ανάσα» για την παραμονή στην προτελευταία θέση.

Σάρωσε εντός έδρας 4-1 τη Βίλεμ η Αλκμααρ, βρέθηκε εξάδα και άφησε πολύ πίσω την ομάδα του Τίλμπουργκ.

Έχασε την ευκαιρία να βρεθεί πιο ψηλά από την προνομιούχο έβδομη θέση η Ουτρέχτη, μετά το 2-2 στο Σιτάρντ κόντρα στη Φορτούνα, η οποία παρέμεινε «ζωντανή» για την αποφυγή των πλέι άουτ.

«Ανάσα» για τη Χέρακλες, η οποία σάρωσε 4-2 στο Αλμελο την Γκρόνινγκεν, ξέφυγε με +4 από την επικίνδυνη ζώνη και άφησε στο +5 από κει τους φιλοξενούμενους.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x