Koriopolis

Ύποπτο το Ηρακλής Ψαχνών-Επανομή!

Με στοιχεία που απέστειλε η ΟΥΕΦΑ στην ΕΠΟ, το Ηρακλής Ψαχνών-Επανομή 4-3 (24/4) θεωρείται ύποπτο να έχει χειραγωγηθεί. Σε εισαγγελία, υφυπουργείο και football league ο φάκελος.

Καιρό είχε να μας «ενοχλήσει» η ΟΥΕΦΑ για ελληνικό παιχνίδι το οποίο παρουσίασε ύποπτη στοιχηματική δραστηριότητα και το χαρακτηρίζει ύποπτο να έχει στηθεί.

Την περασμένη Παρασκευή η ευρωπαϊκή ομοσπονδία έστειλε τελικά σχετικό φάκελο με αναλυτικά στοιχεία για ύποπτο ελληνικό ματς. Πρόκειται για την αναμέτρηση Ηρακλής Ψαχνών-Επανομή 4-3, που διεξήχθη στις 24 Απριλίου για την 36η αγωνιστική της Football League. Τα Ψαχνά είχαν προηγηθεί 3-0, ισοφαρίστηκαν σε 3-3 και πήραν τη νίκη στο 86’.

Σήμερα Τρίτη, η ΕΠΟ έστειλε το φάκελο σε όλους τους αρμόδιους φορείς για τα περαιτέρω: την Εισαγγελία Αθηνών (προκειμένου να ενταχθεί ο φάκελος στους υπόλοιπους που ερευνώνται), το υφυπουργείο Αθλητισμού και την αρμόδια διοργανώτρια Αρχή.

Αναλυτικά η ενημέρωση από την ΕΠΟ:

«Διαβιβάστηκε σήμερα από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία προς την Εισαγγελία, το Υπουργείο Αθλητισμού και την αρμόδια διοργανώτρια αρχή ο φάκελος που απέστειλε στην ΕΠΟ η UEFA με στοιχεία για ύποπτο αγώνα ελληνικού πρωταθλήματος».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x