Αγγλία

Χάντσον-Οντόι: «Δεν ήταν η χρονιά μου, νιώθω απογοητευμένος»

Το ακυρωθέν από το VAR γκολ του Κάλουμ Χάντσον-Οντόι του στέρησε τη χαρά που είχε καιρό να νιώσει με τη φανέλα της Τσέλσι και δεν μπόρεσε να ανατρέψει την απογοήτευση του για φέτος.

Η πορεία του Κάλουμ Χάντσον-Οντόι με την Τσέλσι για τη φετινή, περίεργη, χρονιά, δεν ήταν η αναμενόμενη και ο 19χρονος Άγγλος θεωρεί ότι την επόμενη αγωνιστική σεζόν θα καταφέρει να αγγίξει τις προσδοκίες.

«Για εμένα προσωπικά, δεν ήταν η χρονιά που θα ήθελα να έχω. Θα μπορούσα να έχω δουλέψει τόσες τεχνικές στο παιχνίδι μου ώστε να γίνω καλύτερος. Δουλεύω σκληρά κάθε μέρα και προπονούμαι εξίσου αλλά μερικές φορές στο παιχνίδι, θέλεις να σκοράρεις, να δώσεις ασίστ, να βοηθήσεις την ομάδα όσο περισσότερο γίνεται και νιώθω ότι αυτή τη χρονιά δεν έκανα αρκετά από όσα θα μπορούσα.

Νιώθω απογοητευμένος γιατί ξέρω ότι μπορώ να σκοράρω και να δώσω ασίστ, οπότε όταν δεν το πετυχαίνω, νιώθω έξαλλος γιατί ξέρω τι μπορώ να κάνω και τι όχι. Επομένως, νιώθω, ότι για την επόμενη χρονιά όταν αυτή έρθει θα προσπαθήσω να έχω περισσότερα γκολ και ασίστ, να βοηθήσω την ομάδα όσο περισσότερο γίνεται και να βάλω και εγώ προσωπικά γκολ
», δήλωσε στο ESPN πριν το ματς με τη Μπάγερν Μονάχου για το Champions League.

Επιμέλεια: Φαίη Λέντα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x