Ιταλία

Χάμσικ: «Για αυτό το λόγο απέρριψα την Μίλαν το 2011»

Το λόγο για τον οποίο είπε «όχι» το 2011 στη πρόταση της Μίλαν, αποκάλυψε ο Μάρεκ Χάμσικ σε δηλώσεις του.

Στην αποκάλυψη του λόγου για τον οποίο απέρριψε την προοπτική να αγωνιστεί στην Μίλαν πριν από 6 χρόνια αλλά και το πόσο δυνατή είναι η σχέση του με την Νάπολι προχώρησε ο Μάρεκ Χάμσικ.

«Ήμουν αναποφάσιστος το 2011, για το αν θα έπρεπε να πάω στην Μίλαν ή όχι.Εκείνη την περίοδο, ο Ραϊόλα είχε αναλάβει να ολοκληρωθεί το deal, όμως εγώ δεν είχα καμία διάθεση να αφήσω τον τότε μάνατζερ μου, ο οποίος με είχε συντροφεύσει σε όλη μου την καριέρα και έτσι ο Ραϊολα δεν το δέχτηκε αυτό και συνεπώς δεν έγινε η μεταγραφή», δήλωσε αρχικά ο Σλοβάκος μεσοεπιθετικός.

Επιπλέον μίλησε για την σχέση του όλα αυτά τα χρόνια με τους «παρτενοπέι», αλλά και γιατί εκείνος δεν θα έφευγε όπως έκανε ο Ιγκουαΐν: «Πάντα ένιωθα υπέροχα στην Νάπολι και ποτέ δεν σκέφτηκα να φύγω. Αισθανόμουν και αισθάνομαι ιδιαίτερα σημαντικός για το κλαμπ και δεν θα έκανα ποτέ ότι έπραξε ο Ιγκουαΐν, διότι ξέρω πόσο θα πληγώνονταν οι φίλαθλοι».

Επιμέλεια: Κυριάκος Δημητρόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x