Ελλάδα

Χατζίδης στον bwinΣΠΟΡ FM: «Ποτέ δεν μετάνιωσα για τις επιλογές μου»

Με κορυφαία στιγμή τη συμμετοχή στο Παγκόσμιο Κύπελλο το 1994, ο Μηνάς Χατζίδης δήλωσε στον bwinΣΠΟΡ FM πως δεν έχει μετανιώσει ποτέ για τις επιλογές του.

Τη συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Κύπελλο το 1994 με την Εθνική Ελλάδας χαρακτήρισε ως κορυφαία στην καριέρα του ο Μηνάς Χατζίδης, μιλώντας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Μάλιστα, ο πρώην άσος του Ολυμπιακού αποκάλυψε πως είχε την ευκαιρία να πάρει τη γερμανική υπηκοότητα για να αγωνιστεί με την εθνική Γερμανίας, όμως εκείνος δεν ήθελε να απαρνηθεί την ελληνική καταγωγή του για να έχει περισσότερες ευκαιρίες στην καριέρα του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο πρώην άσος του Ολυμπιακού στην εκπομπή «Ο χωροχρόνος του ποδοσφαίρου» με τον Δημήτρη Τσακίρη

Για το αν μετάνιωσε που άφησε τη Γερμανία για να παίξει στην Ελλάδα: «Δεν έχω μετανιώσει. Ποτέ δεν έχω μετανιώσει για τις επιλογές μου. Και λάθη να έκανα, δεν θα μετάνιωνα. Η συμμετοχή μου στο Παγκόσμιο Κύπελλο το 1994 ήταν το κάτι ιδιαίτερο».

Για την παρουσία του στον Ολυμπιακό: «Φάνηκε ότι προσπαθούσα για το καλύτερο, προσπαθούσα να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό. Χαίρομαι που εκτιμήθηκε η προσπάθειά μου. Μου είχαν ζητήσει από την γερμανική ομοσπονδία να γίνω Γερμανός, για να παίξω στην εθνική τους ομάδας, όμως δεν ήθελα να αλλάξω την υπηκοότητά μου.

Θα ήθελα να πάρω ένα πρωτάθλημα, θα ήταν όμορφο, αλλά τα δεδομένα ήταν τέτοια που έπρεπε να φύγω. Αυτή τη στιγμή είμαι λίγο απόμακρος, δεν ασχολούμαι ενεργά με το ποδόσφαιρο. Βλέπω κάποια παιχνίδια, αλλά δεν είναι το ίδιο με την παρουσία μέσα στο γήπεδο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x