Oλλανδία

Πέρασε από την κεκλεισμένων των θυρών έδρα της Χρόνχινεν και ελπίζει στο θαύμα ο Άγιαξ!

Ο Άγιαξ έκανε το καθήκον του και πέρασε με 3-2 από την έδρα της Χρόνινχεν και συνεχίζει να πιστεύει στο θαύμα του Champions League, θέλοντας δύο ήττες της Αϊντχόφεν.

Πέρασε από την κεκλεισμένων των θυρών έδρα της Χρόνινχεν και συνεχίζει να ελπίζει στο θαύμα ο Άγιαξ (1-3).

Πλέον, ο «Αίας» βρίσκεται και πάλι στην 3η θέση με 66 βαθμούς, πέντε λιγότερους από την Αϊντχόφεν, με δύο αγωνιστικές να απομένουν. Παράλληλα, η ομάδα του Άμστερνταμ κινδυνεύει να χάσει και την έξοδο στο Europa League, με την Άλκμααρ να βρίσκεται στους 54.

Υπενθυμίζεται ότι η σημερινή αναμέτρηση ήταν προγραμματισμένη για την περασμένη Κυριακή (14/5), αλλά διακόπηκε λόγω ταραχών από τους οπαδούς των γηπεδούχων.

Ο Άγιαξ μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και άνοιξε το σκορ στο 18' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Τάντιτς. Στο 38', ο Κρούγκερ βρέθηκε στο σημείο σημείο και έφερε το παιχνίδι στα ίσα, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στην ανάπαυλα στην ισοπαλία (1-1). Στο δεύτερο μέρος, το σύνολο του Χάιτινγκα μπήκε αποφασισμένο για να πάρει τη νίκη, κάτι που εν τέλει έκανε πραγματικότητα.

Ο Μπρόμπεϊ έκανε το 2-1 στο 68', με τον Τίμπερ να τριπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας του στο 81'. Το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι ήταν να μειώσουν με τον Ντουάρτε στο 87', με το 3-2 υπέρ του Άγιαξ να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.

Το πρόγραμμα της 32ης αγωνιστικής
Παρασκευή (12/05)
Τβέντε-Ναϊμέγκεν 4-0
Σάββατο (13/05)
Φόλενταμ-Σπάρτα Ρότερνταμ 2-1
Χέρενφεϊν-Εξέλσιορ 0-0
Ουτρέχτη-Βάαλβαϊκ 2-0
Κυριακή (14/05)
Φiτεσε-Καμπούρ 2-0
Φέγενορντ-Γκόου Αχέντ Ιγκλς 3-0
Άλκμααρ-Έμεν 5-1
Αϊντχόφεν-Φορτούνα Σιτάρντ 2-1
Τρίτη (16/5)
Χρόνινχεν-Άγιαξ 2-3
(38' Κρούγκερ, 87' Ντουάρτε - 18' πέν. Τάντιτς, 68' Μπρόμπεϊ, 81' Τίμπερ)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x