Oλλανδία

Ο 18χρονος στόπερ Μπλόκζαϊλ έμεινε εκτός από τη συνέχεια του Χρόνινχεν-Άγιαξ ελέω… διαγωνίσματος!

Ο 18χρονος στόπερ, Τάιμεν Μπλόκζαϊλ, έμεινε εκτός από την αποστολή της Χρόνινχεν για τη συνέχεια του αγώνα με τον Άγιαξ - είχε διακοπή το ματς την Κυριακή - λόγω διαγωνίσματος στο σχολείο του!

Η κυριακάτικη αναμέτρηση ανάμεσα στην Χρόνινχεν και τον Άγιαξ διακόπηκε μόλις στο 9ο λεπτό, λόγω ταραχών και επεισοδίων που προκάλεσαν, τόσο εντός αγωνιστικού χώρου, όσο και στις εξέδρες του γηπέδου, οι φίλοι των γηπεδούχων, μετά και τον μαθηματικό υποβιβασμό της ομάδας.

Τελικώς, η διοργανώτρια αρχή αποφάσισε το παιχνίδι να μην κριθεί στις δικαστικές αίθουσες αλλά να συνεχιστεί το απόγευμα της Τρίτης (16/05), με τις δύο ομάδες να τίθενται αντιμέτωπες στο κεκλεισμένων των θυρών «Euroborg».

Ωστόσο, από την αποστολή της Χρόνινχεν, απουσιάζει ο Τάιμεν Μπλόκζαϊλ για έναν πολύ ιδιαίτερο λόγο!

Συγκεκριμένα, ο 18χρονος κεντρικός αμυντικός που βρισκόταν στον πάγκο της ομάδας του στο κυριακάτικο ματς, δεν θα μπορέσει να παρευρεθεί στο παιχνίδι με τον «Αίαντα», καθώς πρέπει εκείνη την ώρα να δώσει διαγώνισμα στο μάθημα των οικονομικών στο σχολείο του!

Κάπως έτσι λοιπόν, ο νεαρός αμυντικός, που αριθμεί φέτος 13 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Eredivisie, θα χάσει το ματς κόντρα στον Άγιαξ, αφού προέχουν οι σχολικές εξετάσεις!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x