Βέλγιο

Χωρίς κόσμο θα αρχίσει η επόμενη Jupiler League

Χωρίς φιλάθλους στις εξέδρες θα αρχίσει η επόμενη σεζόν στη Jupiler League, όπως ανακοίνωσε η Λίγκα την Πέμπτη, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Δε θα υπάρχει κόσμος στα πρώτα ματς της επόμενης σεζόν στην Jupiler League, όπως αποφάσισαν και ανακοίνωσαν την Πέμπτη οι ιθύνοντες της βελγικής Λίγκας.

«Μετά από διαβουλεύσεις με τον πολιτικό κόσμο και, λαμβάνοντας υπόψιν τις αποφάσεις του Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας, τα μέλη της Pro League πήραν ομόφωνα αυτήν την απόφαση, προκειμένου να διασφαλίσουν την ομοιομορφία των αγώνων και παράλληλα να αποσαφηνίσουν προς τον κόσμο και την κοινωνία, πως αυτό που προέχει είναι το πώς θα εγγυηθούμε την υγεία όλων όσοι εμπλέκονται με το χώρο του ποδοσφαίρου», ανέφερε η σχετική ανακοίνωση της βελγικής Λίγκας.

Επίσης, στις οδηγίες προς τους φιλάθλους αναφέρεται ότι δεν θα πρέπει να συγκεντρώνονται πριν τα παιχνίδια των ομάδων τους σε διάφορα μέρη για να παρακολουθήσουν τους αγώνες. Η Αστυνομία λαμβάνει αυστηρά μέτρα ασφαλείας για να τηρηθεί η τάξη και η αρχή θα γίνει στον τελικό του Κυπέλλου ανάμεσα στην Κλαμπ Μπριζ και την Αντβέρπ το επόμενο σαββατοκύριακο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x