Stoiximan Super League

Χωρίς Λάζαρο και Μανούσο με Παναιτωλικό και ΠΑΣ ο Ατρόμητος – Μέσα ο Εντομβόνγι

Δύο εκπλήξεις περιείχε η ανακοίνωση της αποστολής του Ατρομήτου για τα δύο επικείμενα παιχνίδια του, με τα ονόματα των Λάζαρου και Μανούσου να απουσιάζουν.

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ατρομήτου για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό την Πέμπτη (28/1, 17:15), στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Super League Interwetten.

Με την ομάδα του Περιστερίου να ανακοινώνει την αποστολή της, η οποία αφορά και το αμέσως επόμενο παιχνίδι της, με τον ΠΑΣ Γιάννινα την Κυριακή (31/1, 17:15) για την 20η «στροφή» του πρωταθλήματος. Σε αυτήν δεν βρίσκονται οι Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, Γιώργος Μανούσος και Κλαρκ Ενσικουλού. Με την απουσία των δύο πρώτων να αποτελεί έκπληξη. Αντίθετα, συμπεριλήφθηκαν τα ονόματα των Χαβιέρ Ούμπιδες, ο οποίος ταλαιπωρείται από τραυματισμό (και δεν υπολογίζεται για το πρώτο ματς) και του νεαποκτηθέντα Μπράιτ Εντομβόνγι.

Μέρος του προγράμματος της τελευταίας προπόνησης ακολούθησε ο Ανδρέας Γιαννιώτης, ο οποίος αναμένεται να μπει σε κανονικούς ρυθμούς από την ερχόμενη Δευτέρα (1/2).

Η 24μελής αποστολή του Ατρομήτου: Μανδάς, Θεοδωράκης, Σάλτας, Αγκάγιεφ, Γούτας, Ούμπιδες, Κιβρακίδης, Μάτιτς, Γκαλβάο, Νάτσος, Γιακουμάκης, Νταβιώτης, Σάλομον, Κωτσόπουλος, Ραμπέγιο, Στρούγγης, Τριμμάτης, Χαρίσης, Μουνίθ, Γκάλο, Τομάσεβιτς, Αθανασίου, Οικονομίδης και Εντομβόνγι.

Διαβάστε ακόμα:

Κλάτενμπεργκ: «Πέναλτι του Σεμέδο, κόκκινη στον Μπα - Κανένα πέναλτι στον Ουάρντα»

Γραμμένος σε Κλάτενμπεργκ: «Αν δεν τους τελειώσεις, θα έχουμε πρόβλημα»

Ατρόμητος: «Στηρίζουμε Κλάτενμπεργκ, να μεριμνήσει για το 50-50»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x