Ελλάδα

Χωρίς Παπασταθόπουλο-Μανωλά η Εθνική στα ματς με Ρουμανία-Μαυροβούνιο

Ακούστε τα όσα ανέφερε στον αέρα του BwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο ρεπόρτερ της Εθνικής Ελλάδας, Σωτήρης Ταμπάκος.

Τις τελευταίες πληροφορίες ενόψει των πρώτων κλήσεων του Γκουστάβο Πογέτ στην Εθνική Ελλάδας για τα φιλικά παιχνίδια με Ρουμανία και Μαυροβούνιο μετέφερε ο Σωτήρης Ταμπάκος στον BwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Σήμερα θα έχουμε την πρώτη αποστολή επί ημερών Γκουστάβο Πογέτ για τα συγκεκριμένα ματς. Έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό η προετοιμασία από τον Ομοσπονδιακό τεχνικό, ο οποίος μένει μόνιμα στην Ελλάδα, και τους συνεργάτες του», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.

«Όπως όλα δείχνουν, στα δύο αυτά φιλικά δεν θα βρίσκονται στις κλήσεις ο Μανωλάς, ο Παπασταθόπουλος και ο Σιόβας. Αυτό περιμένουμε να επισημοποιηθεί τις επόμενες ώρες. Οι ενδείξεις, όμως, δείχνουν ότι δεν θα κληθούν αυτοί οι τρεις παίκτες και δεν θα υπάρξουν μεγάλες αλλαγές σε σχέση με τις προηγούμενες αποστολές επί ημερών Τζον Φαν’τ Σιπ», πρόσθεσε.

Αυτό δεν σημαίνει, όμως, ότι μπορεί να μην κληθούν για τα επίσημα ματς, όταν ξεκινήσουν οι υποχρεώσεις της Εθνικής για το Nations League.

Το μεγάλο πρόβλημα είναι στο δεξί άκρο της άμυνας, αφού ο Ανδρούτσος δεν παίζει στον Ολυμπιακό. Υπάρχει, βέβαια, ο Βρουσάι που παίζει στη συγκεκριμένη θέση στους Πειραιώτες το τελευταίο διάστημα.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x