Ιταλία

Ζανέτι: «Η Ίντερ ανυπομονεί για το παιχνίδι με τη Μίλαν»

Ο θρύλος της Ίντερ μίλησε για το Κυριακάτικο ντέρμπι με τη Μίλαν και τόνισε πως παρά την αλλαγή προπονητή, οι «Νερατζούρι» ανυπομονούν για την αναμέτρηση.

Η Ίντερ δυσκολεύεται να πιάσει υψηλή απόδοση τη φετινή σεζόν, όμως ο Χαβιέρ Ζανέτι δήλωσε αισιόδοξος για τη συνέχεια με την επιστροφή του Μαντσίνι στον πάγκο και πως όλοι στον σύλλογο ανυπομονούν για το παιχνίδι με τη Μίλαν.

«Το συγκεκριμένο ντέρμπι είναι ένα τεράστιο παιχνίδι και το περιμένω πάντα με αγωνία. Σημαίνει πολλά για τις δύο ομάδες και όλοι θέλουν να αγωνιστούν. Θα υπάρχει σίγουρα εκπληκτική ατμόσφαιρα και ελπίζω πως η Ίντερ θα μπορέσει να αποδόσει. Το να παίζεις σε ένα τέτοιο ματς αποτελεί μοναδικό συναίσθημα».

Στη συνέχεια μίλησε για τον Ρομπέρτο Μαντσίνι είπε: «Οι παίκτες μας ανυπομονούν για το παιχνίδι και θα είναι έτοιμοι όταν έρθει η ώρα, όμως προς το παρόν πρέπει να είμαστε υπομονετικοί. Ο Μαντσίνι μόλις έφτασε και πρέπει να μάθει το ρόστερ. Όπως και να ‘χει, ο Ρομπέρτο είναι παλιός γνώριμος. Ξέρει την ατμόσφαιρα από πρώτο χέρι και ξέρει πώς να προετοιμάσει τους παίκτες για ένα τέτοιο ματς».

Τέλος, μίλησε για τον προπονητή της Μίλαν, Φίλιππο Ιντζάγκι: «Γνωρίζοντάς τον καλά, είμαι σίγουρος ότι θα κάνει τα πάντα για να κερδίσει. Και οι δύο ομάδες θα εξαντλήσουν όλες τις πιθανότητες τους προκειμένου να νικήσουν. Δεν υπάρχουν φαβορί σε τέτοια ματς».

Επιμέλεια: Γιώργος Μπινιχάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x