Ισπανία

Ζιντάν: «Κάνει καλό στην Ρεάλ να ξεκουράζεται ο Ρονάλντο»

Δηλώσεις με ιδιαίτερο ενδιαφέρον έκανε ο Ζινεντίν Ζιντάν, καθώς είπε πως ο Ρονάλντο πρέπει να ξεκουράζεται πιο συχνά, ενώ αναφέρθηκε και για την πίεση που νιώθει ο ίδιος στον πάγκο των Mαδριλένων.

Τι κι αν βρίσκεται στην καλύτερη κατάσταση που έχει βρεθεί στην φετινή σεζόν ο Κριστιάνο Ρονάλντο σκοράροντας 10 γκολ στα τελευταία 6 παιχνίδια που έχει αγωνιστεί...

Ο Ζινεντίν Ζιντάν σκέφτεται να τον αφήσει εκτός αρχικής ενδεκάδας για τον αγώνα της Τετάρτης (21/2) απέναντι στην Λεγανές για το πρωτάθλημα.

Έτσι, λοιπόν, ο Γάλλος προπονητής της «βασίλισσας» δεν διστάζει να αποκαλύψει δημόσια ότι πιθανότατα δεν θα χρησιμοποιήσει τον Πορτογάλο σούπερ-σταρ, όμως υπάρχει λόγος που το αναφέρει αυτό:

«Δεν ξέρω πόσα χρόνια συνεχόμενα παίζει ο Ρονάλντο 60 με 70 παιχνίδια, αλλά δεν σταματά ποτέ. Έρχεται η στιγμή που είναι απαραίτητο για αυτόν, για την ομάδα, για όλους να μην αγωνίζεται. Γίνεται ακόμα καλύτερος όταν είναι ξεκούραστος. Φυσικά μιλάμε για αυτό το θέμα για το καλό όλης της ομάδας».

Στο τέλος δεν γινόταν να μην ερωτηθεί για την κατάσταση του ίδιου του Ζιντάν στον πάγκο της Ρεάλ και για την πίεση που νιώθει, με τον 45χρονο να απαντά:

«Είμαι καλά εδώ, θα συνεχίζω να παλεύω. Αλλά θα πω ότι κοιτάω μέρα με την μέρα ξεχωριστά. Είτε έχω μεγάλο συμβόλαιο είτε όχι, κοιτάω την κάθε μέρα ξεχωριστά. Αυτό είναι που με βοηθάει να γίνω καλύτερος. Θα παλέψω να μείνω εδώ για πάντα».

Επιμέλεια: Δημήτρης Φραγγάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x