Γενικά

Ζινκερνάγκελ: «Με εκτιμούν στη Σταντάρ Λιέγης – Δεν ξέρω κάτι για το μέλλον μου»

Στο ωραίο κλίμα που επικρατεί στο Βέλγιο και στη Σταντάρ Λιέγης, αναφέρθηκε ο Φιλίπ Ζινκερνάγκελ που έχει δοθεί δανεικός από τον Ολυμπιακό.

Σαν το «σπίτι» του χαρακτήρισε το περιβάλλον που υπάρχει στη Σταντάρ Λιέγης ο Φίλιπ Ζινκερνάγκελ σε δηλώσεις που παραχώρησε.

Ο 28χρονος που έχει δοθεί δανεικός στη βελγική ομάδα και διατηρεί συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό έως το 2024 τα πηγαίνει περίφημα στη Σταντάρ Λιέγης, με τους αριθμούς του να το αποδεικνύουν, αφού σε 21 παιχνίδια πρωταθλήματος, αριθμεί επτά γκολ και δυο ασίστ.

Μάλιστα, τις τελευταίες ημέρες ακουγόταν πως η διοίκηση της Σταντάρ έχει ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με τον Ολυμπιακό για την απόκτηση του, με τον Δανό να αναφέρει ότι δεν γνωρίζει κάτι και προτιμά να μην ξέρει: «Νιώθω σαν το σπίτι μου εδώ. Με εκτιμούν και νιώθω ότι οι άνθρωποι θέλουν να μείνω, αλλά προς το παρών δεν μιλάω με κανέναν. Μπορεί οι ομάδες να κάνουν συζητήσεις μεταξύ τους, αλλά δεν ξέρω κάτι. Αυτή τη στιγμή θα προτιμούσα να μην ξέρω», ήταν τα λόγια του στην εφημερίδα «La Derniere Heure».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x