Κύπελλο Ελλάδας

Ζητά να γίνει εκτός Αττικής ο τελικός η ΕΛ.ΑΣ - Κίνδυνος αναβολής

Η ΕΛ.ΑΣ ενημέρωσε την ΕΠΟ πως αδυνατεί να εγγυηθεί για την ασφάλεια του τελικού Κυπέλλου, όχι μόνο στη Ριζούπολη, αλλά σε όλη την Αττική!

Απίστευτα κι όμως… ελληνικά. Η Ελληνική Αστυνομία με έγγραφό της ενημέρωσε την ΕΠΟ πως δεν μπορεί να εγγυηθεί για την ασφάλεια του τελικού Κυπέλλου, όχι μόνο για το γήπεδο της Ριζούπολης, αλλά οπουδήποτε στην Αττική!

Ουσιαστικά η αστυνομία σηκώνει τα χέρια ψηλά υποστηρίζοντας πως δεν μπορεί σε κανένα γήπεδο της Αττικής να φιλοξενηθεί ο τελικός υπό το φόβο επεισοδίων, παρότι πρόκειται για αγώνα που λόγω της πανδημίας θα γίνει χωρίς κόσμο και με πολύ περιορισμένο αριθμό θεατών. Μιλάμε δηλαδή για 200-300 άτομα, μαζί με τις αποστολές και τα ΜΜΕ.

Αν η ΕΛ.ΑΣ. επιμείνει να μη διεξαχθεί ο αγώνας στην Αττική, τότε είναι ορθάνοιχτο το ενδεχόμενο αναβολής του τελικού, αφού μοιάζει εξαιρετικά αμφίβολο να αναλάβει άλλη αστυνομική διεύθυνση, εκτός λεκανοπεδίου, την ευθύνη.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Αστυνομία δεν είχε εκφράσει τέτοιες ενστάσεις στις προηγούμενες συσκέψεις με τους εμπλεκόμενους φορείς που είχαν γίνει και τίποτα δεν προδίκαζε πως θα δήλωνε ανήμπορη να εγγυηθεί για την ομαλή διεξαγωγή της αναμέτρησης.

Υπενθυμίζεται πως για το ΟΑΚΑ δεν έχει γίνει σχετική συζήτηση, καθώς τυπικά είναι εκτός προκήρυξης της ΕΠΟ (ως έδρα ενός εκ των δύο φιναλίστ, της ΑΕΚ).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x