Βέλγιο

Ματς-μύθος στο Βέλγιο: Ζούλτε Βάρεγκεμ-Έουπεν 5-5 με τέσσερα γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο!

Το ματς... της χρονιάς έλαβε χώρα στο Βέλγιο, με τις Ζούλτε Βάρεγκεμ και Έουπεν να πετυχαίνουν δέκα γκολ συνολικά και τέσσερα στο τελευταίο δεκάλεπτο, για το τελικό 5-5!

Ματς-μύθος στο Βέλγιο, με τις Ζούλτε Βάρεγκεμ και Έουπεν να μένουν στην ισοπαλία με σκορ... 5-5! Μάλιστα, οι γηπεδούχοι βρέθηκαν να χάνουν με 4-2, ωστόσο κατάφεραν να πάρουν κεφάλι στο σκορ με 5-4, με τον Σουμανό να ισοφαρίζει στο 90+4' για τους φιλοξενούμενους και να σώζει τον βαθμό για την ομάδα του.

Η Έουπεν ευτύχησε να πάρει από νωρίς... αέρα δύο τερμάτων, με τους Εντρί (9') και Σάρλς-Κουκ (20'). Στο 39' ο Γκανό μείωσε σε 2-1, με τον Νουχού δύο λεπτά αργότερα να κάνει το 3-1, και τον Γκανό να σκοράρει και πάλι στο 45+1' και με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι να μειώνει εκ νέου σε 3-2. Αυτό ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Στο 56΄ο Λάμπερτ «έγραψε» το 4-2, δίνοντας μαξιλαράκι ασφαλείας στην ομάδα του. Στη συνέχεια ο ρυθμός έπεσε αισθητά, με τους φιλοξενούμενους να φαίνεται πως θα έπαιρναν ένα σπουδαίο αποτέλεσμα. Ωστόσο, από το 83' και μετά το παιχνίδι πήρε... φωτιά! Αρχικά, ο Μπρεμ έκανε το 4-3 για τη Ζούλτε, με τον Φαντερά να χτυπά δις στο 84' και στο 88' και να ολοκληρώνει μια σπουδαία ανατροπή για την ομάδα του Βάρεγκεμ. Η 'Εουπεν δεν είχε πει την τελευταία της λέξη, καθώς ο Σουμανό σκόραρε στο τελευταίο λεπτό της συνάντησης, σώζοντας τον βαθμό για την ομάδα του, σε ένα παιχνίδι-έπος με δέκα τέρματα συνολικά και τέσσερα στο τελευταίο δεκάλεπτο!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x