F1

Ποινή στον Φέτελ για το Grand Prix των ΗΠΑ

Ο Σεμπάστιαν Φέτελ θα αρχίσει το αμερικανικό Grand Prix από το... τέλος του grid.

Με ποινή θα μπει στη μάχη του Grand Prix των ΗΠΑ την Κυριακή ο Σεμπάστιαν Φέτελ. Ο Γερμανός πιλότος της Aston Martin θα εκκινήσει από το τέλος του grid, καθώς η ομάδα του αποφάσισε να αλλάξει κινητήρα.

Κάτι ανάλογο είχε συμβεί σε προηγούμενους αγώνες, από τον Μαξ Φερστάπεν (Red Bull) στη Ρωσία και τον Λιούις Χάμιλτον (Mercedes) στην Τουρκία, ενώ και ο Βάλτερι Μπότας (Mercedes) το έκανε στην Ιταλία, δεχόμενοι τις ίδιες συνέπειες.

Ο αριθμός των αλλαγών στα διάφορα στοιχεία του μονοθέσιου συστήματος κίνησης, περιορίζεται κάθε σεζόν και οποιαδήποτε αλλαγή πέραν ενός συγκεκριμένου αριθμού τιμωρείται αυτόματα.

Ο Φέτελ πληρώνει τα προβλήματα στο μονοθέσιό του και ο τετράκις παγκόσμιος πρωταθλητής ανέβηκε στην δωδέκατη θέση της βαθμολογίας με 35 βαθμούς.

«Ανυπομονώ να δω τι μπορούμε να κάνουμε από εκεί που ξεκινήσαμε. Πιστεύω ότι μπορούμε να παραμείνουμε δυνατοί εδώ. Φαίνεται σαν ένα καλό μέρος για να κάνουμε αυτήν την αλλαγή. Ελπίζω ότι θα καταφέρουμε να επιστρέψουμε τον αγώνα», ανέφερε ο «Σεμπ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x