sport-fm.gr ΘΕΜΑ

Ποιοι θα χαμογελάσουν στη μάχη της παραμονής;

Η μάχη της παραμονής στη Super League καλά κρατεί και δέκα αγωνιστικές πριν το τέλος, το sport-fm.gr «βάζει κάτω» πρόγραμμα και τα δεδομένα για τις ομάδες που κινδυνεύουν.

Του Τάσου Νικολόπουλου

Δέκα αγωνιστικές απομένουν για το φινάλε του πρωταθλήματος της Super League και όπως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία, τέσσερις ομάδες φαίνεται ότι θα δώσουν μάχη για την αποφυγή των δύο τελευταίων θέσεων, που οδηγούν στη Football League.

Για την ώρα, η Λάρισα με 17 βαθμούς βρίσκεται σε ελαφρώς πλεονεκτικότερη θέση (χωρίς αυτό να σημαίνει τίποτε), πίσω της με 14 βρίσκονται ο Λεβαδειακός και ο Ηρακλής και στην τελευταία θέση με 13 είναι η Βέροια. Από την εξίσωση δεν μπορεί να βγει εντελώς ο Αστέρας Τρίπολης, που έχει 20 βαθμούς, αλλά για να μπει σε μεγάλες περιπέτειες, θα πρέπει να έρθουν τα πάνω-κάτω!

Κοιτώντας το πρόγραμμα, θεωρητικά το δυσκολότερο έχει ο Ηρακλής, καθώς θα δώσει έξι παιχνίδια μακριά από το Καυταντζόγλειο, ενώ από τα τέσσερα στο γήπεδό του, τα δύο είναι με ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό. Αυτές τις δύο ομάδες, συν την ΑΕΚ, έχει να αντιμετωπίσει η ΑΕΛ και μάλιστα εκτός έδρας, ενώ ο Λεβαδειακός θα υποδεχθεί Ολυμπιακό και ΑΕΚ. Τέλος, η Βέροια θα παίξει εκτός έδρας με τον ΠΑΟΚ και θα υποδεχθεί τον Παναθηναϊκό.

Στις δέκα αγωνιστικές που απομένουν, υπάρχουν και παιχνίδια μεταξύ των τεσσάρων ομάδων, που μάχονται για την παραμονή. Είναι τα λεγόμενα παιχνίδια έξι βαθμών και η αρχή γίνεται από την προσεχή (21η) αγωνιστική με το ΑΕΛ-Λεβαδειακός. Η ομάδα της Βοιωτίας θα παίξει και με τις άλλες δύο ομάδες και μάλιστα «κολλητά», αφού θα υποδεχθεί την 26η αγωνιστική τη Βέροια και θα φιλοξενηθεί την 27η από τον Ηρακλή στη Θεσσαλονίκη.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των ομάδων:

ΑΕΛ (17 βαθμοί)
Λεβαδειακός
ΑΕΚ*
ΠΑΣ Γιάννινα
Πανιώνιος*
Παναιτωλικός
ΠΑΟΚ*
Αστέρας Τρίπολης
Ατρόμητος*
Ξάνθη
Παναθηναϊκός*

Λεβαδειακός (14 βαθμοί)
ΑΕΛ*
ΠΑΣ Γιάννινα
Παναιτωλικός*
Αστέρας Τρίπολης
Ξάνθη*
Βέροια
Ηρακλής*
Ολυμπιακός
ΑΕΚ
Πανιώνιος*

Ηρακλής (14 βαθμοί)
Πανιώνιος*
ΠΑΟΚ
Ατρόμητος*
Παναθηναϊκός
Πλατανιάς*
Κέρκυρα*
Λεβαδειακός
ΠΑΣ Γιάννινα*
Παναιτωλικός
Αστέρας Τρίπολης*

Βέροια (13 βαθμοί)
ΠΑΟΚ*
Ατρόμητος
Παναθηναϊκός
Πλατανιάς*
Κέρκυρα
Λεβαδειακός*
ΠΑΣ Γιάννινα
Παναιτωλικός*
Αστέρας Τρίπολης
Ξάνθη*

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x