Stoiximan Super League

«Πόρτα» σε ΑΠΟΕΛ για Παπάζογλου

Αρνητική απάντηση έδωσε ο Ολυμπιακός σε πρόταση του ΑΠΟΕΛ για την απόκτηση του Τάσου Παπάζογλου με τη μορφή δανεισμού μέχρι το καλοκαίρι. Ο Μίτσελ θα δηλώσει τον 25χρονο στόπερ στη λίστα της UEFA.

Η αναζήτηση κεντρικού αμυντικού συνεχίζεται στον ΑΠΟΕΛ και τις προηγούμενες ημέρες η διοίκηση του κυπριακού συλλόγου «χτύπησε» την πόρτα του Ολυμπιακού για τον Τάσο Παπάζογλου.

Η απάντηση των «ερυθρολεύκων» ήταν αρνητική, διότι ο παίκτης υπολογίζεται από τον Μίτσελ για το δεύτερο μισό του πρωταθλήματος, αλλά και τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις.

Θα δηλωθεί στη λίστα της UEFA

Ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Γιώργος Δώνης είχε εισηγηθεί την απόκτηση του πρώην αμυντικού του Πανσερραϊκού, ποντάροντας στο γεγονός ότι δεν έχει μεγάλο χρόνο συμμετοχής στον Ολυμπιακό. Ωστόσο, ο Ισπανός τεχνικός θεωρεί τον Τάσο Παπάζογλου ως μία αξιόπιστη λύση για την άμυνα των Πειραιωτών και γι’ αυτό το λόγο έχει αποφασίσει να τον δηλώσει στη σχετική λίστα της UEFA για τα παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ.

Σημειώνεται ότι ο Τάσος Παπάζογλου έχει έξι συμμετοχές στο φετινό πρωτάθλημα (σ.σ. στις πέντε ήταν στη βασική ενδεκάδα) και έπαιξε στα δύο ματς με τον Φωκικό στο Κύπελλο Ελλάδας. Αποτελεί μία αξιόπιστη λύση για τα μετόπισθεν καθώς έχει αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις της άμυνας, ενώ το συμβόλαιο του 25χρονου κεντρικού αμυντικού με τον Ολυμπιακό λήγει το καλοκαίρι του 2015.

Σωτήρης Ταμπάκος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x