sport-fm.gr ΘΕΜΑ

Ποτέ άλλοτε «2Χ2» για τους… Big 4!

Ποιος θα τους σταματήσει! Οι τέσσερις «μεγάλοι» του ελληνικού ποδοσφαίρου συνέχισαν με νίκες ΚΑΙ στη 2η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, κάτι που δεν έχει γίνει ΠΟΤΕ από καταβολής Α’ Εθνικής!

Ήδη… ιστορικό θα πρέπει να λογίζεται το πρωτάθλημα της σεζόν 2016-2017!

Πέρα από το γεγονός ότι το απόλυτο των τεσσάρων «μεγάλων» στις δύο πρώτες αγωνιστικές της Σούπερ Λίγκας αφήνει υποσχέσεις για μια από τις πιο ανταγωνιστικές σεζόν που έχουμε δει ποτέ, αυτό που έχουν καταφέρει, ήδη, οι «Big 4» δεν έχει ξαναγίνει… κυριολεκτικά!

Με τη νίκη, λοιπόν ΚΑΙ του ΠΑΟΚ στην Τρίπολη, οι «τέσσερις» έχουν, πλέον, «δύο στα δύο» στο πρωτάθλημα, κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά από καταβολής Α’ Εθνικής. Δηλαδή, από τη σεζόν 1959-1960 και πολλά χρόνια πριν γίνει το ποδόσφαιρό μας επαγγελματικό, το 1979!

Θυμίζουμε πως το «4Χ4» της πρεμιέρας από Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ συνέβη για πρώτη φορά μετά από 24 χρόνια (1992-1993), με τους «μεγάλους» να συνεχίζουν τον… χαβά τους και στη 2η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Περιμένουμε, τώρα, να δούμε αν θα δοθεί συνέχεια και στην επόμενη αγωνιστική (5η) του πρωταθλήματος, με τον Ολυμπιακό να παίζει στη Λάρισα, τον Παναθηναϊκό να φιλοξενείται από τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, τον ΠΑΟΚ να υποδέχεται την Ξάνθη και την ΑΕΚ τον Ηρακλή.

Νίκος Ράλλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x