Γενικά

Πού θα κάτσει η «Χρυσή Μπάλα»;

Το ποιος θα την πάρει στο τέλος θα το δούμε. Σήμερα, όμως, μάθαμε ποια είναι η τελική τριάδα (απ’ τους 23 υποψήφιους) που θα διεκδικήσει την Χρυσή Μπάλα. Ρονάλντο, Μέσι ή Νόιερ; Ποιοι οι 3 προπονητές.

Ήταν 23, έμειναν τρεις!

Όπως αναμενόταν, η FIFA ανακοίνωσε σήμερα την τελική τριάδα που θα διεκδικήσει την «Χρυσή Μπάλα».

Και δεν υπήρξαν τυχόν εκπλήξεις της τελευταίας στιγμής απ’ την παγκόσμια ομοσπονδία.

Διότι η λογική εξ’ αρχής έλεγε πως οι Κριστιάνο Ρονάλντο, Λιονέλ Μέσι και Μάνουελ Νόιερ θα ήταν οι διεκδικητές του «βαρύτιμου τροπαίου».

Κάτι που επιβεβαιώθηκε λοιπόν και πλέον οι τρεις τους θα μονομαχήσουν για την κορυφαίο ποδοσφαιριστή τη σεζόν 2013-14 (ο νικητής θα... βγει στις 12 Ιανουαρίου)!

Υπενθυμίζεται πως ο Πορτογάλος (που σήκωσε πέρσι Champions League όντας ο ηγέτης της Ρεάλ Μαδρίτης) είναι ο… κάτοχος του τίτλου, ο «Λέο» έχει στη συλλογή του τέσσερις, ενώ ο Γερμανός ελπίζει να ‘ναι η χρονιά του φέτος, μετά τις ομολογουμένως εξαιρετικές εμφανίσεις του με Μπάγερν Μονάχου και εθνική Γερμανίας.

inner

Στους προπονητές τώρα, οι τρεις που θα διεκδικήσουν τον τίτλο του κορυφαίου είναι οι Κάρλο Αντσελότι, Γιόακιμ Λεβ και Ντιέγκο Σιμεόνε. Ο πρώτος λόγω του ότι οδήγησε τη βασίλισσα στην κορυφή της Ευρώπης, ο Γερμανός διότι «καθοδήγησε» την εθνική του στην κατάκτηση του Μουντιάλ κι ο τρίτος γιατί μπήκε… σφήνα με την Ατλέτικο και σήκωσε το πρωτάθλημα, ενώ έφτασε μέχρι την… πηγή και στο Champions League.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x