Προτεινόμενα

Mε 33 ιπποδρομίες το κουπόνι της Πέμπτης και το ενδιαφέρον μας στρέφεται σε Αγγλία και Ν. Αφρική

Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια.

ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017 ΣΤΙΣ 17:40

Την Παρασκευή 17 Νοεμβρίου θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις του Ιπποδρόμου στο Μαρκόπουλο Αττικής η 46η Ιπποδρομιακή Συγκέντρωση του έτους. Το πρόγραμμα αποτελείται από οκτώ ελληνικές ιπποδρομίες, στο οποίο συμπεριλαμβάνονται τα Κύπελλα Μεγάλου Αλεξάνδρου και Ιπποπαραγωγών. Ώρα έναρξης στις 17:40.

O ΟΠΑΠ Α.Ε. με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση και πρόσβαση του κοινού στις ιπποδρομιακές εγκαταστάσεις, διαθέτει κάθε ιπποδρομιακή ημέρα δωρεάν μετακίνηση από το σταθμό μετρό Κορωπίου (έξοδος προς Κορωπί) προς τον Ιππόδρομο Μαρκόπουλου κάθε 45 λεπτά από τις 16:30. Η αντίστροφη διαδρομή, από τον Ιππόδρομο προς το σταθμό μετρό Κορωπίου θα γίνεται μέχρι τις 22:00.

Περνάμε τώρα στο σημερινό ιπποδρομιακό κουπόνι! Με 33 διαδρομές παρουσιάζεται σήμερα Πέμπτη 16/11/17 το ιπποδρομιακό κουπόνι της εταιρίας με την Γαλλία και την Αγγλία να συμμετέχουν με 2 ιπποδρομία η κάθε μια, και με ένα η Ν. Αφρική. Όλες οι διαδρομές είναι επίπεδες εκτός από 5 ιπποδρομίες που αφορούν το έφιππο τροτ με αμαξίδια.

Πάρτε στυλό και χαρτί οι ενδιαφερόμενοι ώστε να σημειώσετε τις προτάσεις της εκπομπής μας. Επισημαίνουμε πως όλες οι προτάσεις μας αφορούν σήμερα το παιχνίδι ΓΚΑΝΙΑΝ (να βρούμε δηλαδή, απλά τον νικητή ίππο της διαδρομής).

Κωδικός ιπποδρομίας 042 με ώρα έναρξης τις 21:55 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Αγγλίας και τον ιππόδρομο του CHELMSFORD CITY. Στοιχηματίζουμε νικητής της ιπποδρομίας να είναι ένας εκ των ίππων με αριθμό 4-7-10.

Κωδικός ιπποδρομίας 042 με ώρα έναρξης τις 21:55 βρισκόμαστε πάντα στο πρόγραμμα της Αγγλίας και τον ιππόδρομο του CHELMSFORD CITY. Στοιχηματίζουμε νικητής της ιπποδρομίας να είναι ένας εκ των ίππων με αριθμό 6-8-4.

Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια ενώ για τους φίλους και τις φίλες που θέλουν να δούνε από κοντά τις Ελληνικές ιπποδρομίες στο Μαρκόπουλο, η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΑΕ σας εξασφαλίζουν δωρεάν μεταφορά από και προς τον Ιππόδρομο από τον σταθμό του Μετρό στο Κορωπί!

Για περισσότερες πληροφορίες και ενημερώσεις σχετικά με το ιπποδρομιακό στοίχημα, μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρίας ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΑΕ στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.horseraces.gr

Για περισσότερα προγνωστικά και δεδομένα στοιχηματικά, μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.sirganian.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x