Προτεινόμενα

Αουτσάιντερ στα προημιτελικά ο Τσιτσιπάς – Τι βλέπουν οι στοιχηματικές

Ο Έλληνας πρωταθλητής για τρίτη φορά στην καριέρα του φτάνει στα προημιτελικά του τουρνουά, με ξεκάθαρο στόχο να κάνει το βήμα παραπάνω.

Ώρα προημιτελικού στο Australian Open για τον Στέφανο Τσιτσιπά, που αντιμετωπίζει τον Γιανίκ Σίνερ στην «Rod Laver Arena» (06:00).

Ο Έλληνας πρωταθλητής για τρίτη φορά στην καριέρα του φτάνει στα προημιτελικά του τουρνουά, με ξεκάθαρο στόχο να κάνει το βήμα παραπάνω. Το εμπόδιο του 20χρονου Ιταλού δεν είναι χαμηλό, ωστόσο δεν θεωρείται ανυπέρβλητο για την ποιότητα του Τσιτσιπά. Πάντως, οι στοιχηματικές εταιρίες «βλέπουν» ως φαβορί τον Σίνερ, προσφέροντας την νίκη του στο 1.74, ενώ η αντίστοιχη τιμή του Έλληνα τενίστα είναι στο 2.34.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στις μεταξύ τους μονομαχίες, ο Τσιτσιπάς έχει το πάνω χέρι με δύο νίκες έναντι μίας. Μάλιστα, αμφότερες ήρθαν σε straight set, αλλά σε χωμάτινη επιφάνεια! Το να συμβεί κάτι ανάλογο για πρώτη φορά σε σκληρή επιφάνεια προσφέρεται στο 5.70, την ώρα που το lineχάντικαπ στα σετ είναι στο +1,5 για τον Τσιτσιπά στο 1.65!

Όσον αφορά τα μακροχρόνια, το να κατακτήσει τον πρώτο τίτλο του σε τουρνουά Grand Slam κοστολογείται στο 11.00, ενώ γκραν φαβορί παραμένει ο Ντάνιιλ Μεντβέντεφ στο 1.85. Βάσει αποδόσεων να σταματήσει η πορεία του Στέφανου στο τουρνουά στα ημιτελικά βρίσκεται στο 2.50, ενώ το να φτάσει στον τελικό στο 9.50.

Φυσικά, ειδικά στοιχήματα υπάρχουν και για τις στατιστικές επιδόσεις του 23χρονου πρωταθλητή, όπως ποσοστό πρώτου σερβίς, under/over άσων στο ματς, κερδισμένοι πόντοι, winners και μία τεράστια γκάμα επιλογών. Τέλος, δεν γίνεται να απουσιάζουν οι novi special αγορές για την εξέλιξη του προημιτελικού.

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

 

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x