Προτεινόμενα

Αυτά είναι τα 20 παιχνίδια που προτείνουμε για το Σαββατοκύριακο

Βάζουμε κάτω το κουπόνι του Πάμε Στοίχημα που συμπληρώνει 20 χρόνια ζωής και με αφορμή τα γενέθλια αυτά επιλέγουμε…

Πολλοί είναι οι παράγοντες οι οποίοι μπορούν να επηρεάσουν τη φόρμα των ομάδων τις πρώτες μέρες της άνοιξης. Πέρα από τα απρόβλεπτα προβλήματα που έχουν να κάνουν με τραυματισμούς και τιμωρίες υπάρχουν και τα απόλυτα προβλέψιμα δεδομένα που δημιουργούν οι ευρωπαϊκές διοργανώσεις αλλά και ο εσωτερικός ανταγωνισμός για ένα καλύτερο πλασάρισμα στην τελική βαθμολογία. Με βασικό όπλο την πληθώρα επιλογών που μας προσφέρει το κουπόνι του Πάμε Στοίχημα – με ειδικά στοιχήματα για όλα τα μεγάλα ματς και τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα – ψάξαμε και βρήκαμε 20 παιχνίδια που μας οδηγούν με σχετική ασφάλεια στον δρόμο της επιτυχίας.

Βάζουμε κάτω το κουπόνι του Πάμε Στοίχημα που συμπληρώνει 20 χρόνια ζωής και με αφορμή τα γενέθλια αυτά επιλέγουμε…

Ξεκινάμε από τα ματς για το πρωτάθλημα της Γερμανίας. Σε πρώτη και δεύτερη κατηγορία. Και οι τρεις επιλεγμένες αναμετρήσεις είναι από το πρόγραμμα του Σαββάτου. Για κάθε μία, δε, από αυτές τα κριτήρια είναι διαφορετικά. Αρχικά επιλέγουμε να κοντράρουμε τη Λειψία στο εκτός έδρας παιχνίδι της με τη Βόλφσμπουργκ. Δεν είναι μόνο η ισοπαλία της προηγούμενης αγωνιστικής είναι και το γεγονός ότι η Λειψία παίζει τον επαναληπτικό με την Τότεναμ σε λίγες μέρες και είναι λογικό να μπει στο γήπεδο με το νου των παικτών της και στο ευρωπαϊκό τους ραντεβού. Η δεύτερη επιλογή έρχεται από τον πυθμένα της βαθμολογίας. Τσεκάρουμε τη φόρμα της Βέρντερ και βγάζουμε άσο στο εκτός έδρας παιχνίδι της με τη Χέρτα στο Βερολίνο. Ενώ, από το πρόγραμμα της δεύτερης κατηγορίας η επιλογή δεν μπορεί να είναι άλλη από την εντός έδρας νίκη του Αμβφούργου επί της Γιαν Ρέγκενσμπουργκ. Αν δεν σοβαρευτεί το Αμβούργο μπορεί να μπλέξει άσχημα στη μάχη της ανόδου. Ας ελπίσουμε να αρχίσει να ξεμπερδεύεται από το Σάββατο…

Μετακομίζουμε λίγο βορειότερα και βρίσκουμε στην Αγγλία σημεία για όλα τα γούστα. Ξεμπλέκουμε τελείως με την υποχρέωση να προβλέψουμε νικητή στα ματς της Σίτι με τη Γιουνάιτεντ και της Τσέλσι με την Έβερτον και… ψηφίζουμε over 2.5 και στις δύο περιπτώσεις. Ποντάρουμε στο διπλό της ανεβασμένης από τη νίκη επί της Λίβερπουλ Γουότφορντ στο γήπεδο της Κρίσταλ Πάλας και καταλήγουμε με ένα μεγαλοπρεπές Χ στην αναμέτρηση της Μπέρμιγχαμ με τη Ρέντινγκ για την Τσάμπιονσιπ.

Πολύ ιδιαίτερες είναι και οι επιλογές που μας προσφέρονται από το πρόγραμμα του γαλλικού πρωταθλήματος. Ποντάρουμε σε δύο διπλά και ένα over 2.5. Ψάχνουμε νίκες της Νιμ που παλεύει για τη σωτηρία και τελευταία παίζει αρκετά καλό ποδόσφαιρο στην  έδρα της Μετς και της Μονακό στη Νις. Οι «Μονεγάσκοι» θα ψάξουν να βρουν τη μεγαλύτερη δυνατή ωφέλεια που μπορεί να τους προκύψει δεδομένου ότι οι άμεσοι ανταγωνιστές τους στη βαθμολογία παίζουν δύσκολα ματς. Όπως το Λιλ – Λιόν για παράδειγμα. Κι εδώ ψηφίζουμε θέαμα. Ζητάμε από τις ομάδες να βάλουν γκολ και τα πανηγυρίζουμε σε όποια εστία και να μπουν.

Μετακομίζουμε στην Ισπανία και πάμε κόντρα στην έδρα. Ποντάρουμε στη νίκη της Βαλένθια επί της Αλαβές την Παρασκευή το βράδυ, στο διπλό της Ρεάλ που θα θέλει να δώσει συνέχεια στη νίκη της στο Κλάσικο, κόντρα στην Μπέτις αλλά και στην επικράτηση της Σαραγόσα, στη δεύτερη κατηγορία, επί της Μάλαγα. Στο πιο ενδιαφέρον ματς της αγωνιστικής και με δεδομένο ότι η Ατλέτικο δυσκολεύεται να σκοράρει ποντάρουμε στην ισοπαλία της με τη Σεβίλλη.

Στην Ιταλία τα ματς θα γίνουν σε κλειστά γήπεδα. Αμέσως χάνεται λοιπόν το πλεονέκτημα του γηπεδούχου. Παρ’ όλα αυτά συνεχίζουμε να στηρίζουμε τη Μίλαν που κάνει αγώνα για να φτάσει όσο πιο ψηλά μπορεί στην τελική κατάταξη. Συμπληρώνουμε τις επιλογές μας με δύο over 2.5 από το ιταλικό πρωτάθλημα: στο ντέρμπι της Ίντερ με τη Γιουβέντους και στο ματς της Ουντινέζε με τη Φιορεντίνα.

Για κλείσιμο επιλέγουμε 3 ματς από διάφορες χώρες της Ευρώπης. Ποντάρουμε σε διπλό της πολύ φορμαρισμένης Γαλατά απέναντι στη Σίβασπορ που αγκομαχάει για να νικήσει τις τελευταίες αγωνιστικές, στη νίκη της Μίντιλαντ που πάει τρένο από την επανέναρξη του πρωταθλήματος Δανίας και μετά μέσα στο σπίτι της Ράντερς αλλά και στη νίκη της Μπενφίκα εκτός έδρας κόντρα στη Βιτόρια Σετουμπάλ μιας και οι «Αετοί» δεν έχουν περιθώρια απώλειας βαθμών μετά την τελευταία τους γκέλα.

Οι προτάσεις

Βόλφσμπουργκ – Λειψία

Χέρτα – Βέρντερ 1

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μάντεστερ Σίτι over 2.5

Κρίσταλ Πάλας – Γουότφορντ 2

Τσέλσι – Έβερτον over 2.5

Λίλ – Λιόν over 2.5

Μπέρμιγχαμ – Ρέντινγ Χ

Ατλέτικο Μαδρίτης – Σεβίλλη Χ

Μπέτις – Ρεάλ Μαδρίτης 2

Αλαβές – Βαλένθια 2

Σίβασπορ – Γαλατά 2

Ράντερς – Μίντιλαντ 2

Αμβούργο – Γιαν Ρέγκενσμπουργκ 1

Μετς – Νιμ       2

Νις – Μονακό 2

Βιτόρια Σετούμπαλ – Μπενφίκα 2

Μάλαγα – Σαραγόσα 2

Γιουβέντους – Ίντερ over 2.5

Μίλαν – Τζένοα 1

Ουντινέζε – Φιορεντίνα over 2.5

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x