Προτεινόμενα

Αυτά είναι τα 20 παιχνίδια που προτείνουμε για το τριήμερο

Διαλέγουμε 20 παιχνίδια από του τριημέρου, ξεκινώντας από το πρόγραμμα της Παρασκευής

Δύο τα σημαντικά που φέρνει το τέλος του χειμώνα: ανεβαίνει η θερμοκρασία και ενισχύεται το κίνητρο των ομάδων. Μπαίνοντας στην τελική στροφή των πρωταθλημάτων οι στόχοι ξεκαθαρίζουν, οι ομάδες που μένουν ζωντανές στις διεκδικήσεις τους πατάνε γκάζι και μας βοηθούν να έχουμε πιο ξεκάθαρες στοιχηματικές επιλογές. Ιδιαίτερα σήμερα.

Το Πάμε Στοίχημα γιορτάζει τα 20 χρόνια του και μέσω της εντυπωσιακής εξέλιξης που έχει σημειώσει από την ημέρα που κυκλοφόρησε το πρώτο κουπόνι μας βοηθά να διαλέξουμε από μια πλειάδα επιλογών σε αγώνες όλων των αθλημάτων και όλων των πρωταθλημάτων. Ειδικά στοιχήματα για όλα τα σπουδαία ματς και τα μεγάλα γεγονότα μας βοηθούν να ψάξουμε τον δρόμο προς το ταμείο με μεγαλύτερη ασφάλεια.

Με αφορμή, λοιπόν, τη συμπλήρωση 20 ετών Πάμε Στοίχημα και όπλα το κίνητρο των ομάδων, τη φόρμα τους αλλά και την πλειάδα επιλογών που μας προσφέρει το Πάμε Στοίχημα, διαλέγουμε 20 παιχνίδια από του τριημέρου, ξεκινώντας από το πρόγραμμα της Παρασκευής.

Πρώτη στάση η Γαλλία και η δοκιμασία της Μαρσέιγ στην έδρα της Νιμ. Οι φιλοξενούμενοι κάνουν τρομερό ντεμαράζ για
να αποφύγουν τον υποβιβασμό, έχουν τρεις συνεχόμενες εντός έδρας νίκες αλλά η Ολιμπίκ θέλει να διατηρήσει την απόστασή της από τη Ρεν και τη Λιλ και να εξασφαλίσει τη 2η θέση. Πιο ποιοτική ομάδα η φιλοξενούμενη, διαλέγουμε διπλό. Με την ίδια σκέψη εξετάζουμε και το δεύτερο ματς από το πρόγραμμα της Παρασκευής. Η Λέστερ πάει στο Νόριτς. Και θα πάρει το διπλό επίσης. Μπορεί
στα τελευταία της ματς να κάνει συνεχώς γκέλες αλλά έχει παίξει με Σίτι, Γουλβς και Τσέλσι. Δεν έχει η Νόριτς την ποιότητα να απειλήσει τη Λέστερ,
δεν έχει και η Λέστερ περιθώρια πολλών απωλειών διότι η Τσέλσι αλλά και η Γιουνάιτεντ καιροφυλακτούν να τη βγάλουν εκτός 4άδας.

Το γκάζι και η αντίδραση
Μεταφερόμαστε στο πρόγραμμα του Σαββάτου και διαλέγουμε τα στηρίγματά μας ανάμεσα σε ομάδες που είτε λόγω φόρμας είτε λόγω συνθηκών παρουσιάζονται φαβορί να νικήσουν. Στην πρώτη κατηγορία ανήκουν η Λίβερπουλ και η Λάτσιο.
Οι «κόκκινοι» επισκέπτονται την έδρα της Γουότφορντ. Τρεις ήττες και μια ισοπαλία μετρούν οι γηπεδούχοι στα τελευταία 4 ματς, 18 σερί νίκες στο
πρωτάθλημα η Λίβερπουλ. Θα τις κάνει 19 και θα πλησιάσει ακόμα περισσότερο τον τίτλο στην Πρέμιερ. Ψηλά θα μείνει και η Λάτσιο. Θεωρητικά η Μπολόνια στοχεύει στην κορυφαία εξάδα αλλά οι πρωτευουσιάνοι έχουν τρομερή φόρμα και μεγάλο κίνητρο να μείνουν σε επαφή με τη Γιουβέντους. Άσος στη Ρώμη και προχωράμε.

Πάμε και στους… αντιδραστικούς. Μετά τη σφαλιάρα που έφαγε στο Τσάμπιονς Λιγκ η Τσέλσι αλλά και την ψυχρολουσία με την ισοφάριση στο φινάλε της Γκλάντμπαχ από τη Χόφενχαιμ την προηγούμενη αγωνιστική έρχονται δύο χορταστικά διπλά. Οι «μπλε» παίζουν στην έδρα της Μπόρνμουθ που δίνει μάχη για την παραμονή στην κατηγορία και η Γκλάντμπαχ σε αυτήν της αδιάφορης Άουγκσμπουργκ.

Πριν φύγουμε από το πρόγραμμα του Σαββάτου, κάνουμε μια στάση στην Τσάμπιονσιπ της Αγγλίας. Και ποντάρουμε στη νίκη της Λιντς που μοιάζει να βρίσκει ξανά τη φόρμα της, απέναντι στη γηπεδούχο Χαλ που μετράει τρεις ήττες και δύο ισοπαλίες στα τελευταία 5 παιχνίδια της, επίδοση που την έχει μετατρέψει σε αδιάφορη σχετικά ομάδα για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Τα ντέρμπι της Κυριακής
Ιδιαίτερη θέση στο πρόγραμμα της Κυριακής έχουν τρία ματς που θα παίξουν πολύ σημαντικό ρόλο στην έκβαση των τοπικών πρωταθλημάτων. Με σημείο αναφοράς, βέβαια, το μεγάλο ματς στην Πριμέρα Ντιβιζιόν μεταξύ της Ρεάλ και της Μπαρτσελόνα. Αλήθεια είναι ότι οι δύο τους μάλλον απογοήτευσαν με την απόδοσή τους στο τελευταίο μεταξύ τους παιχνίδι, αλήθεια είναι επίσης ότι η Ρεάλ, μετά την τελευταία της γκέλα καίγεται περισσότερο για τη νίκη. Πιθανότατα, όμως, οι δύο μεγάλοι θα μας χαρίσουν άλλη μια ποδοσφαιρική σούπα που θα μας οδηγήσει σε ισοπαλία. Ξανά. Αντίθετα, στο ντέρμπι της Ιταλίας η εικόνα μάλλον θα είναι διαφορετική. Μπορεί οι εξέδρες να είναι άδειες λόγω των μέτρων ασφαλείας στη γειτονική χώρα αλλά είναι αρκετά πιθανό στο ματς να μπουν αρκετά γκολ. Και αυτό διότι η Γιουβέντους σκοράρει αρκετά εντός έδρας και η Ίντερ σκοράρει με συνέπεια μακριά από το Μιλάνο. Πάμε στο over, λοιπόν, και πανηγυρίζουμε όλα τα γκολ. Ντέρμπι κορυφής έχει και στην Ολλανδία. Ο Άγιαξ υποδέχεται την Αλκμααρ η οποία τον ακολουθεί σε απόσταση τριών βαθμών. Σεβαστή η εικόνα της ΑΖ αλλά τις τρεις τελευταίες φορές που επισκέφθηκε το σπίτι του «Αίαντα» έφυγε φορτωμένη με γκολ. Η διαφορά θα ανοίξει στους έξι βαθμούς.

Σκορ και… κολώνες
Σε Αγγλία και Ιταλία βρίσκουμε τρία παιχνίδια που εγγυώνται χορταστικά σκορ. Το πρώτο είναι η κόντρα της Έβερτον με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, το δεύτερο η μάχη της Τότεναμ με την εξαιρετική Γουλβς και το τρίτο η αναμέτρηση της Κάλιαρι με τη Ρόμα. Και στα τρία παιχνίδια υπάρχει και ο παράγοντας του βαθμολογικού κινήτρου, αλλά η επιλογή σημείων περιέχει πολύ ρίσκο. Κυκλώνουμε, λοιπόν, τρία over και πάμε παρακάτω για να βρούμε στηρίγματα.
Απλωνόμαστε στον ευρωπαϊκό χάρτη και διαλέγουμε για διαφορετικούς λόγους τα παρακάτω σημεία: νίκη της ανεβασμένης Μίλαν εντός έδρας κόντρα στην Τζένοα. Νίκη της Ατλέτικο στη Βαρκελώνη απέναντι στην παραπαίουσα Εσπανιόλ. Νίκη της Μπριζ που πάει τρένο στο πρωτάθλημα του Βελγίου εκτός έδρα με την Γκενκ, νίκη του Αμβρούργου στην έδρα της Άουε που έχει ξεχάσει τη σημαίνει γκολ και νίκη της εξαιρετικής Μπράγκα στην έδρα της Μαρίτιμο.

Οι Έλληνες μονομάχοι
Κλείνουμε με δύο επιλογές από το ελληνικό μέτωπο. Στηρίζουμε την προσπάθεια του ΟΦΗ να εξασφαλίσει τη συμμετοχή του στα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας και διαλέγουμε τον άσο του κόντρα στη Λαμία και κοντράρουμε (Χ2) τον Άρη με αντίπαλο τον Ατρόμητο. Πέρα από το γεγονός ότι ο Άρης είναι εξασφαλισμένος στην 6άδα είναι πιθανό ο προπονητής του να ξεκουράσει παίκτες ενόψει του ημιτελικού Κυπέλλου που ακολουθεί για τους «κίτρινους» κόντρα στην ΑΕΚ.

Οι προτάσεις
Νόριτς – Λέστερ 2
Νιμ – Μαρσέιγ 2
Γουότφορντ – Λίβερπουλ 2
Μπόρνμουθ – Τσέλσι 2
Άουγκσμπουργκ – Γκλάντμπαχ 2
Λάτσιο – Μπολόνια 1
Έβερτον – Μαν. Γιουνάιτεντ over
Τότεναμ – Γουλβς over
Ρεάλ – Μπαρτσελόνα Χ
Εσπανιόλ – Ατλέτικο 2
Μίλαν – Τζένοα 1
Γιουβέντους – Ίντερ over
Κάλιαρι – Ρόμα over
Άγιαξ – Άλκμααρ 1
Γκενκ – Μπριζ 2
ΟΦΗ – Λαμία 1
Άρης – Ατρόμητος Χ2
Χαλ – Λιντς 2
Άουε – Αμβούργο 2
Μαρίτιμο – Μπράγκα 2

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x