Προτεινόμενα

Βάλε GOAL στην ασφάλεια αυτοκινήτου: Ήρθε το Asfaleies24.gr και αλλάζει τα δεδομένα!

Το asfaleies24.gr είναι ένα online πιστοποιημένο ασφαλιστικό γραφείο που προσφέρει τις περισσότερες υπηρεσίες του online, με πλήρη διαφάνεια προς τον καταναλωτή.

Όλοι γνωρίζουμε την διαδικασία για να εκδώσουμε μια ασφάλεια αυτοκινήτου: Επισκεπτόμαστε ένα τοπικό ασφαλιστικό γραφείο, δίνουμε τα στοιχεία μας, περιμένουμε κάποια ώρα και έπειτα μας ενημερώνουν για το κόστος και τις καλύψεις του ασφαλιστικού προγράμματος.

Σε ποιες εταιρείες όμως έγινε η σύγκριση; Δεν υπάρχουν φθηνότερες επιλογές; Τι άλλες καλύψεις μπορώ να βάλω;

Όλα αυτά τα ερωτήματα προκύπτουν όταν η ασφάλεια αυτοκινήτου γίνεται offline, δίχως να μπορείτε να κάνετε σύγκριση τιμών και καλύψεων, ώστε να επιλέξετε αυτή που ταιριάζει καλύτερα στις δικές σας ανάγκες!

Όλα αυτά ήρθε να τα αλλάξει το Asfaleies24.gr και να βάλει GOAL στην ασφάλεια αυτοκινήτου!

Τι είναι και που διαφέρει το Asfaleies24.gr

Το asfaleies24.gr είναι ένα online πιστοποιημένο ασφαλιστικό γραφείο που προσφέρει τις περισσότερες υπηρεσίες του online, με πλήρη διαφάνεια προς τον καταναλωτή.

Εσείς εισάγετε τα στοιχεία και τις ανάγκες σας και η πλατφόρμα του asfaleies24.gr άμεσα σας επιστρέφει τιμές και καλύψεις από τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες της Ελλάδας.

Γρήγορα, εύκολα και αμερόληπτα, έχετε άμεσα στην οθόνη του υπολογιστή ή του κινητού σας, τιμές από όσο το δυνατόν περισσότερες εταιρείες έτσι ώστε να κάνετε τη δική σας σύγκριση τιμών και να επιλέξετε ΕΣΕΙΣ ποια ασφάλεια αυτοκινήτου ταιριάζει στις ανάγκες σας!

Σε σύγκριση με τους παραδοσιακούς τρόπους ασφάλισης, το asfaleies24.gr «παντρεύει» το σύγχρονο (τεχνολογία και αμεσότητα) με τον παραδοσιακό τρόπο ασφάλισης (πιστοποιημένοι σύμβουλοι διαθέσιμοι για οποιαδήποτε βοήθεια ή συμβουλή χρειαστείτε).

Έτσι, εαν χρειαστείτε την οποιαδήποτε συμβουλή ή βοήθεια, τόσο κατά τη διάρκεια της διαδικασίας ασφάλισης όσο και μετά, όπως π.χ. σε ένα ατύχημα, καλείτε στο 210.3000.352 και ένας πιστοποιημένος ασφαλιστικός σύμβουλος θα σας εξυπηρετήσει άμεσα!

Πλεονεκτήματα από τη χρήση του asfaleies24.gr

Η χρήση της πλατφόρμας του asfaleies24.gr προσφέρει κάποια ασύγκριτα πλεονεκτήματα, όπως:


  • Σύγκριση τιμών σε περισσότερες από 26 ασφαλιστικές εταιρείες για να βρείτε ασφάλεια αυτοκινήτου στις καλύτερες τιμές και με τις περισσότερες καλύψεις!

  • Σύγκριση τιμών και σε άλλες κατηγορίες ασφάλισης, όπως ασφάλεια σπιτιού καθώς και ασφάλεια μηχανής, σκάφους, φορτηγού, κ.α.

  • Offline πολυτιμολόγηση για ασφάλειες αστικής ευθύνης, ταξιδιωτικές ασφάλειες, κ.α. με ένα τηλεφώνημα στο 210.3000.352

  • 24/7 υποστήριξη και ειδική γραμμή πελατών για άμεσα ζητήματα

  • 24/7 έκδοση συμβολαίου – ακόμα και στις 3 τα ξημερώματα, χωρίς κανένα δικαιολογητικό σε ορισμένες περιπτώσεις!


Υποστήριξη από το asfaleies24.gr

Η υποστήριξη που λαμβάνετε από το προσωπικό του asfaleies24.gr είναι πολύ υψηλού επιπέδου.

Αρχικά, όλα τα στελέχη είναι πιστοποιημένοι ασφαλιστικοί σύμβουλοι, που σημαίνει ότι γνωρίζουν άριστα την ασφαλιστική αγορά και μπορούν να σας κατευθύνουν στην καλύτερη επιλογή, με βάση τις δικές σας ανάγκες.

Το προσωπικό του asfaleies24.gr βρίσκεται δίπλα σας τόσο στην αναζήτηση της καταλληλότερης ασφάλισης όσο και έπειτα, σε οποιαδήποτε επέλευση του κινδύνου.

Τα γραφεία της εταιρείας βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη, Μεγάλου Αλεξάνδρου 89 ενώ μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί τους στο 210.3000.352.

Πέρα από όλα τα άλλα, υπάρχει και ειδική 24ωρη γραμμή πελατών που δίνεται σε όλους τους πελάτες για να μπορούν να επικοινωνούν σε οποιαδήποτε δυσκολία όπως ένα ατύχημα ή μια δυσκολία στην ανανέωση του συμβολαίου.

Υπηρεσίες που θα βρείτε στο asfaleies24.gr

Η εταιρεία προσφέρει ένα σύνολο ασφαλιστικών υπηρεσιών, τόσο μέσα από τις online εφαρμογές της όσο και offline.

Online, μέσα από την ιστοσελίδα asfaleies24.gr μπορείτε να κάνετε σύγκριση τιμών στην ασφάλεια οχημάτων, κατοικίας καθώς και σκάφους.

Μετά από επικοινωνία με την εταιρεία, μπορείτε να ασφαλιστείτε σε ένα σύνολο καλύψεων όπως αστικές ευθύνες, ασφάλειες στόλου και γενικότερα μεγάλους κινδύνους.

Επισκέψου το asfaleies24.gr και βάλε goal στην ασφάλεια αυτοκινήτου!

Επισκέψου και εσύ το https://www.asfaleies24.gr/ και βάλε goal στην ασφάλεια αυτοκινήτου, μέσα σε 2 λεπτά!

Εισάγεις τα απαραίτητα στοιχεία, βλέπεις προσφορές από 26 και πλέον ασφαλιστικές εταιρείες, συγκρίνεις τιμές, πληρώνεις online και παραλαμβάνεις το ασφαλιστήριο συμβόλαιο στο e-mail σου άμεσα!

Τόσο εύκολα, τόσο γρήγορα! Εσύ ακόμα να βάλεις goal;

Βάλε GOAL στην ασφάλεια αυτοκινήτου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x