Προτεινόμενα

Κατακτά το Κύπελλο Ιταλίας η Βέκια Σινιόρα

Με τον τελικό κυπέλλου Ιταλίας θα κινηθούμε αυτή την εβδομάδα, αφού τα βλέμματα όλων στρέφονται στο Γιουβέντους – Λάτσιο, την Τετάρτη 17/5.

Το ενδιαφέρον του κουπονιού μεταφέρεται στη γειτονική μας Ιταλία. Στον τελικό του CopaItalia αναμετρώνται η Βέκια Σινιόρα με τους Λατσιάλι.

Ένα ματς αμφίρροπο, αφού μιλάμε για τελικό ανάμεσα στην πρωταθλήτρια και φιναλίστ του UCL και στην φιλόδοξη Λάτσιο που θέλει να κατακτήσει έναν τίτλο μετά από καιρό.

Στο κουπόνι υπάρχουν πολλά ενδιαφέροντα σημεία, με πολύ καλές αποδόσεις και φυσικά προσφέρεται και για live.

Θεωρητικά η Γιουβέντους θα προσπαθήσει από νωρίς να «καθαρίσει» το παιχνίδι και να το αντιμετωπίσει σαν μια καλή πρόβα για τον τελικό του UCL. Αν αναλογιστούμε τη φόρμα στην οποία βρίσκεται η πρωταθλήτρια Ιταλίας αλλά και τον Mr Goal Γκονζάλο Ιγκουαϊν, το σημείο που κερδίζει το ενδιαφέρον μας είναι το 1/1 με την απόδοση να φτάνει το 3,05.

Πιθανό είναι και το over 2,5, με την απόδοση να βρίσκεται στο 1,80. Εναλλακτικά, ένα δυνατό σημείο που μας αρέσει πολύ και έχει ακόμα καλύτερη απόδοση, είναι το Χ/1 με την απόδοση να φτάνει στο 4,70 παρακαλώ!

Την ίδια ημέρα προσφέρονται και δύο SUPER ΠΑΡΟΛΙ. Στο 1ο παίζουμε για τις νίκες των Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ , Μονακό και Ρεάλ Μαδρίτης (ΚΩΔ. 406-100) με την απόδοση από 2,65 να φτάνει στο 3,15. Στο 2ο SUPER ΠΑΡΟΛΙ που προσφέρει το Πάμε Στοίχημα, παίζουμε για τις κατακτήσεις των κυπέλλων με Γιουβέντους, Τσέλσι, Μπαρτσελόνα, Ντόρτμουντ και Παρί Σεν Ζερμέν (ΚΩΔ 403-100), με την απόδοση να εκτοξεύεται από το 2,65 στο 3,30!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:
close menu
x