Με την Anytime έχεις πάντα περισσότερα

Η Αnytime για πάνω από μία δεκαετία βρίσκεται σταθερά δίπλα σε χιλιάδες ανθρώπους, ακούγοντας τις ανάγκες τους και ψάχνοντας διαρκώς τρόπους να κάνει τη διαφορά για να ζουν ασφαλέστερα και καλύτερα.

Μέσα σε έναν κόσμο που αλλάζει με απίστευτη ταχύτητα, έρχεται κι εκείνη με τη σειρά της να αλλάξει για να προσφέρει ακόμα περισσότερη ασφάλεια και λιγότερη ασφάλιση.

Με την εγγύηση της Interamerican, μέλος του ομίλου Achmea, η Anytime παραμένει πρωτοπόρος με κορυφαία εξατομικευμένα προγράμματα ασφάλισης και από σήμερα προσφέρει υπηρεσίες που θα κάνουν την καθημερινότητά μας ακόμα πιο εύκολη και ξέγνοιαστη!Η Anytime εγκαινιάζει τη νέα μέρα με μία νέα εικόνα, με ανανεωμένο λογότυπο και website. Με φαντασία, χρώμα και δημιουργικότητα κοιτάζει αισιόδοξα το σήμερα και το μέλλον και υπόσχεται να βρίσκεται διαρκώς δίπλα μας για να ζούμε κάθε στιγμή περισσότερα!

Με την Anytime έχεις πάντα περισσότερα. Περισσότερη οικονομία, περισσότερη αξία, περισσότερο χρόνο, περισσότερες επιλογές, περισσότερη ευελιξία.

Ανακάλυψε το ανανεωμένο www.anytime.gr