Προτεινόμενα

Αργεντινή-Κροατία: Μέσι εναντίον Μόντριτς για μια θέση στον τελικό του Μουντιάλ

Το Παγκόσμιο Κύπελλο είναι πλέον στην τελική του ευθεία, με τη διεξαγωγή ενός μεγάλου ημιτελικού ανάμεσα στην Αργεντινή και την Κροατία.

Περισσότερες από 580 αγορές για τον αγώνα στις 21:00 από το Pamestoixima.gr

Το Παγκόσμιο Κύπελλο είναι πλέον στην τελική του ευθεία, με τη διεξαγωγή ενός μεγάλου ημιτελικού ανάμεσα στην Αργεντινή και την Κροατία. Ο Λιονέλ Μέσι, στο τελευταίο Μουντιάλ της καριέρας του έχει απέναντι του τον Λούκα Μόντριτς επίσης στην τελευταία του μεγάλη διοργάνωση και αυτή η «μάχη» ανάμεσα σε δύο μεγάλα «10» του ποδοσφαίρου «κόβει την ανάσα». Η Κροατία είναι ήδη υπερβατική. Ο ίδιος ο προπονητής της, Ζλάτκο Ντάλιτς, είχε πει πριν το τουρνουά ότι του φαίνεται αδύνατον να επαναλάβει αντίστοιχη πορεία με το Μουντιάλ του 2018, κι όμως βρίσκεται ξανά μια ανάσα από τον μεγάλο τελικό. Για την Αργεντινή, ο τίτλος έχει τεράστια σημασία και ο Λιονέλ Μέσι ηγείται της ομάδας σε όλους τους τομείς γνωρίζοντας ότι έχει μια τεράστια ευκαιρία να κατακτήσει τον μοναδικό τίτλο που του λείπει. Το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Συνεχόμενες ισοπαλίες για τους Κροάτες σε νοκ άουτ

Το 1998 οι Κροάτες είχαν φτάσει ξανά στους «4» του κόσμου πριν αποκλειστούν από τους Γάλλους. Έκτοτε, η Κροατία έχει συμμετάσχει σε 9 νοκ αουτ παιχνίδια στις μεγάλες διοργανώσεις των Euro και Μουντιάλ. 8 από τα 9 νοκ άουτ έχουν λήξει ισόπαλα με μοναδική εξαίρεση τον τελικό του περασμένου Παγκοσμίου Κυπέλλου όταν ηττήθηκε από τη Γαλλία με 4-2. Η Αργεντινή δεν δέχεται γκολ στο πρώτο ημίχρονο σε όλο το τουρνουά, ωστόσο στο δεύτερο μέρος των αγώνων της στο Μουντιάλ έχει δεχθεί 4 τέρματα.  Το να κερδίσει η Αργεντινή τον αγώνα από το ημίχρονο σε συνδυασμό με Goal/Goal προσφέρεται σε ενισχυμένη απόδοση 8.25 από το Pamestoixima.gr. Ενισχυμένη απόδοση υπάρχει επίσης και για το να σκοράρει σε οποιοδήποτε σημείο του αγώνα ο Χουλιάν Άλβαρεζ στο 3.50, αλλά και στο να είναι το σκορ 1-1 σε οποιαδήποτε στιγμή του αγώνα με απόδοση 2.92.

Ένα ξεχωριστό δώρο* κάθε μέρα στο Pamestoixima.gr με το World Challenge

Σε αυτό το Παγκόσμιο σε περιμένουν μοναδικές προσφορές* με το World Challenge το νέο παιχνίδι του Pamestoixima.gr. Δώρα παγκοσμίου επιπέδου.

Παίζεις καθημερινά στο Παγκόσμιο, μαζεύεις βαθμούς και κερδίζεις σούπερ δώρα. Μοναδικά έπαθλα περιμένουν όσους τερματίσουν στην κορυφή του World Challenge, από το Pamestoixima.gr. Καθημερινά μια καινούργια πρόκληση σε περιμένει στο World Challenge.

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ 1114 | Παίξε Υπεύθυνα

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x