Προτεινόμενα

Ο Μέσι των μεγάλων αγώνων

Αν υπάρχει ένας ποδοσφαιριστής που μπορεί να καθορίσει την εξέλιξη ενός σημαντικού αγώνα, τότε αυτός είναι ο Λιονέλ Μέσι.

Μπαρτσελόνα και Βαλένθια διασταυρώνουν τα ξίφη τους στον τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας, με τους Καταλανούς να αναζητούν το 5ο διαδοχικό τρόπαιο στο θεσμό, κάτι που δεν έχει πετύχει καμία άλλη ομάδα στην ιστορία του!

Οι «μπλαουγκράνα» αναμένεται να στηριχθούν και πάλι σε μεγάλο βαθμό, τουλάχιστον όσον αφορά το επιθετικό κομμάτι, στις εμπνεύσεις του Λιονέλ Μέσι, ο οποίος καλείται να κουβαλήσει βαρύ φορτίο. Κι αυτό διότι θα απουσιάσει από τη γραμμή κρούσης το έτερον του ήμισυ, ο Λουίς Σουάρες.

Ο Αργεντινός επιθετικός της Μπάρτσα θα δημιουργήσει το μεγαλύτερο μέρος των επιθετικών προσπαθειών της ομάδας του και αποτελέσει τη σημαντικότερη απειλή για την αντίπαλη άμυνα. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 31χρονος φορ σημείωσε και τα 3 γκολ των Καταλανών στα δύο ματς του φετινού πρωταθλήματος με τη Βαλένθια.

Συν τοις άλλοις, ο Μέσι σκόραρε στους 3 από τους 4 τελευταίους τελικούς Κυπέλλου, που συμμετείχε η ομάδα του. Όλα αυτά μας οδηγούν στο συμπέρασμα πως και πάλι θα παίξει σημαίνοντα ρόλο σε παιχνίδι που κρίνει τίτλο. Θα τον εμπιστευτούμε να σημειώσει το πρώτο τέρμα του τελικού, σε απόδοση 3.75 στο Pamestoixima.gr.

Να σκοράρει ο Μέσι το 1ο γκολ 3.75 Pamestoixima.gr.

Advertisement

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x