Προτεινόμενα

Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ πράξη δεύτερη με ενισχυμένες αποδόσεις

Είναι η δεύτερη συνεχόμενη αναμέτρηση, μετά τη μεσοβδόμαδη στην Τούμπα για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet.

Το μεγάλο παιχνίδι της 19ης αγωνιστικής της Super League διεξάγεται στο «Απόστολος Νικολαΐδης» (22/01, 19:30), όπου θα κοντραριστούν ο Παναθηναϊκός με τον ΠΑΟΚ.

Είναι η δεύτερη συνεχόμενη αναμέτρηση, μετά τη μεσοβδόμαδη στην Τούμπα για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet. Μάλιστα, θ’ ακολουθήσει και τρίτη την επόμενη εβδομάδα για τον επαναληπτικό του 2-0.

Εκτός από μεγάλο αγωνιστικό και βαθμολογικό ενδιαφέρον, η αναμέτρηση στη Λεωφόρο έχει και έντονο στοιχηματικό ενδιαφέρον. Το κυριακάτικο ματς είναι εντελώς διαφορετικό σε σχέση με αυτό στην Τούμπα για το Κύπελλο Ελλάδας Novibet. Εδώ, δεν υπάρχει επαναληπτικός και ένα άσχημο αποτέλεσμα δε διορθώνεται, καθώς μπορεί να στοιχίσει σημαντικά στην κούρσα για το πιο αμφίρροπο πρωτάθλημα των τελευταίων ετών.

Οι «πράσινοι» είχαν απώλειες στην έναρξη του δεύτερου γύρου και η διαφορά από την ΑΕΚ είναι πλέον στους τέσσερις βαθμούς, με τον Ολυμπιακό στους επτά και τον ΠΑΟΚ στους εννέα. Η νίκη για τον Παναθηναϊκό στο παιχνίδι της Κυριακής είναι μονόδρομος. Ο Γιοβάνοβιτς γνωρίζει ότι δεν έχει περιθώρια να αφήσει κι άλλους βαθμούς στη μάχη του τίτλου, ενώ και η απόδοση του άσου, στην κατάμεστη Λεωφόρο είναι σε υψηλά επίπεδα. Η νίκη των «πρασίνων» πληρώνει 2.20!

Όπως φάνηκε από το παιχνίδι του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet στην Τούμπα πριν από μερικές ημέρες, οι δύο ομάδες μπορούν να κυνηγήσουν με αξιώσεις το γκολ. Ο ΠΑΟΚ πέτυχε δύο τέρματα και πήρε τη νίκη, ενώ ο Παναθηναϊκός είχε ευκαιρίες είτε να ανοίξει το σκορ είτε να βρει ένα γκολ στη συνέχεια. Η αγορά να σκοράρουν και οι δύο ομάδες απόψε κοστολογείται στο 2.15!

Τέλος, με δεδομένο ότι οι «πράσινοι» θα κάνουν ένα παιχνίδι κατοχής και πρωτοβουλίας την Κυριακή, η λογική αναφέρει ότι θα βγουν από την αρχή να πιέσουν για να σκοράρουν. Συνήθως βρίσκουν γκολ στο πρώτο ημίχρονο και μάλιστα είναι αυτοί που ανοίγουν και το σκορ. Οπότε έχει βάση η αγορά να σκοράρει ο Παναθηναϊκός το πρώτο γκολ στο πρώτο ημίχρονο, σε απόδοση 2.55!

Οι αποδόσεις ενδέχεται να τροποποιηθούν ανά πάσα στιγμή!

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x