Προτεινόμενα

Πρώτο βήμα για το 4ο αστέρι σε τιμές αουτσάιντερ

Έφτασε η ώρα για το μεγάλο ραντεβού του ευρωπαϊκού μπάσκετ.

Το φετινό Final Four της Euroleague διεξάγεται στο Βελιγράδι και όλη η Ευρώπη έχει το βλέμμα στραμμένο πάνω στους τέσσερις διεκδικητές.

Ολυμπιακός, Μπαρτσελόνα, Ρεάλ Μαδρίτης και Αναντολού Εφές κοντράρονται για τον τίτλο του Πρωταθλητή Ευρώπης. Στοιχηματικά, για το Final 4 της Euroleague θα βρείτε περισσότερες από 900 αγορές σε κάθε παιχνίδι, αμέτρητα ειδικά στοιχήματα και live streaming!

Ο Ολυμπιακός έκανε την υπέρβαση στην κανονική περίοδο και ανέβηκε μέχρι τη δεύτερη θέση. Αυτό του έδωσε πλεονέκτημα στα playoffs και τον έφερε απέναντι στην πρωταθλήτρια Ευρώπης, Αναντολού Εφές. Αν και η τουρκική ομάδα τερμάτισε πιο πίσω στη βαθμολογία, το γεγονός ότι είναι η κάτοχος, αλλά και ότι απέκλεισε με μειονέκτημα έδρας την Αρμάνι Μιλάνο, της δίνει ένα προβάδισμα.

Οι «ερυθρόλευκοι»  θεωρούνται αουτσάιντερ με την απόδοση στο 2.11, αλλά είναι δεδομένο ότι θα αποτελέσουν ένα πολύ δυνατό αντίπαλο για την Εφές. Φυσικά, δεν θα είναι η πρώτη φορά που οι Πειραιώτες θα κάνουν υπέρβαση σε ημιτελικό. Άλλωστε, στους 10 προηγούμενους που συμμετείχαν στην διοργάνωση το επί μέρους σερί είναι στο 8-2.

Η τύχη του αγώνα του Ολυμπιακού με την Εφές θα κριθεί στη μονομαχία του Σλούκα με τον Λάρκιν. Οι δύο γκαρντ αποτελούν βαρόμετρο για τις ομάδες τους επηρεάζοντας με την απόδοσή τους σε μεγάλο βαθμό τη συνολική εικόνα. Το line των πόντων του Έλληνα γκαρντ είναι στο over 14,5 πόντους στο 2.55. Αντίστοιχα, βρίσκουμε το Over 17,5 για τον Λάρκιν στο 2.25.

Ο δεύτερος ημιτελικός περιλαμβάνει το «El Clasico». Μπαρτσελόνα και Ρεάλ συγκρούονται για πολλοστή φορά φέτος, με το σύνολο του Σάρας να έχει προβάδισμα. Οι Καταλανοί τερμάτισαν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας στην κανονική διάρκεια. Κυριότερο απ’ όλα είναι το γεγονός ότι έχουν νικήσει τους Μαδριλένους σε όλα τα φετινά παιχνίδια (δύο στην Ευρωλίγκα, δύο στο πρωτάθλημα και ένα στο Κύπελλο)!

Δεν είναι τυχαίο λοιπόν το γεγονός ότι βρίσκουμε το σενάριο για νίκη της Μπαρτσελόνα στο 1.60, ενώ η αντίστοιχη για νίκη της Ρεάλ είναι στο 2.66! Στα τέσσερα από τα πέντε παιχνίδια που έδωσαν φέτος, σημειώθηκαν περισσότεροι από 153,5 πόντοι. Το να υπερβεί ο πέμπτος φετινός «εμφύλιος» το συγκεκριμένο line κοστολογείται στο 1.78.

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x