Προτεινόμενα

Τι βλέπουν οι «μπουκ» για το Κύπελλο Ελλάδος

Η φάση των «16» του Κυπέλλου σηματοδοτεί την είσοδο των «μεγάλων» δυνάμεων του ελληνικού ποδοσφαίρου στον… χορό.

Ο Παναθηναϊκός είναι ο μόνος που κλήθηκε να δώσει παιχνίδι στον προηγούμενο γύρο, φέροντας εις πέρας την αποστολή (1-0 τον Ατρόμητο). Οι «πράσινοι» αποτελούν το ακλόνητο φαβορί για την πρόκριση και απέναντι στον Βόλο. Οι στοιχηματικές εταιρίες κοστολογούν στο 1.35 το σενάριο συνολικής επικράτησης του Παναθηναϊκού στο ζευγάρι, την ώρα που η ομάδα της Μαγνησίας προσφέρεται στο 3.00

Τον εν λόγο τίτλο φέρει και ο Ολυμπιακός στο σταύρωμα με τον Λεβαδειακό. Η πρόκριση των πρωταθλητών Ελλάδος κυκλοφορεί στο 1.03 και σε διπλά ματς μοιάζει δύσκολο να μείνουν εκτός συνέχειας. Παράλληλα, το σύνολο του Πέδρο Μαρτίνς βρίσκεται στην κορυφή της λίστας για την κατάκτηση του τροπαίου για 29η φορά στην ιστορία, με την απόδοσή του στο 2.25!

Ο ΠΑΟΚ ξεκινάει την υπεράσπιση των πρωτείων από την Λάρισα. Οι Θεσσαλονικείς είναι βυθισμένοι στην εσωστρέφειά τους μετά τα συμβάντα στο ντέρμπι της συμπρωτεύουσας και το πρόσφατο σερί ηττών. Οι Θεσσαλοί μάχονται για την επάνοδό τους στην Super League, έχοντας κάνει θετικό μπάσιμο στη σεζόν. Παρά τη διαφορά μομέντουμ, ο «δικέφαλος» κυκλοφορεί σε τιμές ακλόνητου φαβορί, με το διπλό στο 1.35 και τον άσο στο 10.25!

Η ΑΕΚ κληρώθηκε με την ευχάριστη έκπληξη της διοργάνωσης, Κηφισιά. Η ομάδα του Αργύρη Γιαννίκη θα επιχειρήσει να τελειώσει την υπόθεση πρόκριση από τον πρώτο αγώνα και να στείλει μήνυμα στους υπόλοιπους διεκδικητές του Κυπέλλου. Αξίζει να σημειωθεί ότι η ΑΕΚ είναι το 3ο φαβορί για κατάκτηση στο 5.00.

Τέλος, ο Άρης έχει την πιο δύσκολη αποστολή απέναντι στον φορμαρισμένο ΟΦΗ. Οι Κρητικοί μετρούν μόλις μία ήττα στη σεζόν, ενώ στην πρόσφατη 7άδα αγώνων παραμένουν αήττητοι (5-2-0)! Στο 2.45 βρίσκουμε το Χ2, που ευνοείται και από την πρόσφατη παράδοση στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (3 «Χ» στα 5 τελευταία).

Τέλος, ανάμεσα στις εκατοντάδες προσφερόμενες αγορές γύρω από τα παιχνίδια του Κυπέλλου, μπορεί κάποιος να βρει μπορεί combo bets, στοιχήματα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών). Επίσης, μακροχρόνιες αποδόσεις για κατάκτηση και πρόκριση!

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ                

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x