Προτεινόμενα

Το Παγκόσμιο Κύπελλο είναι καλύτερο με μία τηλεόραση Sony από τον Κωτσόβολο

Η μεγαλύτερη ποδοσφαιρική διοργάνωση συνεχίζεται και έχουμε την καλύτερη επιλογή για να την παρακολουθήσεις.

Η φάση των ομίλων του Παγκοσμίου Κυπέλλου ολοκληρώθηκε, με αρκετές ομάδες να ξεχωρίζουν με την παρουσία τους, ενώ κάποιες άλλες εμφανίστηκαν κατώτερες των περιστάσεων.

Ένα αντιπροσωπευτικό συγκρότημα που αν και πήρε την πρωτιά, δεν ξεχώρισε για την απόδοσή του στους ομίλους, είναι αυτό της Ολλανδίας. Οι «οράνιε» ταξίδεψαν στο Κατάρ με πολύ υψηλές προσδοκίες, κάτι που δεν επιβεβαιώνουν μέχρι την έως τώρα παρουσία τους. Το σύνολο του Λουίς Φαν Χάαλ επικράτησε με αρκετή τύχη με 2-0 την πρώτη αγωνιστική της Σενεγάλης, με δύο γκολ στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού, ήρθαν ισόπαλοι με το Εκουαδόρ (1-1), σε ένα παιχνίδι όπου είχαν μόλις δύο τελικές προσπάθειες, ενώ την τελευταία αγωνιστική επιβλήθηκαν εύκολα με 2-0 του Κατάρ. Όταν ήρθε η ώρα για τους 16, η Ολλανδία δεν άφησε περιθώρια αμφισβήτησης, αφού... παρέσυρε τις Η.Π.Α. και πήρε την πρόκριση για τα προημιτελικά.

Και τι καλύτερο από το να παρακολουθούσαμε τη φάση των ομίλων μέσα από μία Sony OLED XR77A80K 77 ιντσών από τον Κωτσόβολο;

Το Παγκόσμιο Κύπελλο μέσα από μια Sony από τον Κωτσόβολο
Παρακολουθήστε εξαιρετικά φωτεινές εικόνες σε ανάλυση 4K με αξιοσημείωτη αντίθεση χάρη στο XR OLED Contrast Pro σε αυτήν την τηλεόραση Sony OLED, με τη δύναμη του επεξεργαστή Cognitive Processor XR και το XR Backlight Master Drive.

Το Μαρόκο αποτέλεσε την ευχάριστη έκπληξη της φάσης των ομίλων, παίρνοντας και αυτό την πρόκριση για την επόμενη φάση. Οι βορειοαφρικανοί αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς σκορ την πρώτη αγωνιστική με αντίπαλο την Κροατία. Στο δεύτερο παιχνίδι πυροδότησαν τη βόμβα και επικράτησαν 2-0 του Βελγίου και ολοκλήρωσαν την αποστολή τους με την νίκη με 2-1 κόντρα στον Καναδά, εξασφαλίζοντας την πρωτιά του ομίλου (!) πάνω από Κροατία και Βέλγιο.

Θα ήταν πραγματικά εντυπωσιακό να παρακολουθήσουμε αυτή την ξέφρενη πορεία μέσα από μία Sony Full Array LED XR75X93K 75 ιντσών από τον Κωτσόβολο!

Διαθέτει εικόνα και ήχο ανώτατης ποιότητας χάρη στο Triluminos Pro, Contrast Booster, Motion Clarity, τον επεξεργαστή Cognitive Processor XR και τεχνολογίες Dolby Vision, IMAX Enhanced και Acoustic Multi-Audio που σου προσφέρει μια απίστευτα ζωντανή εμπειρία με καθηλωτικό ήχο.

Το Παγκόσμιο Κύπελλο μέσα από μια Sony από τον Κωτσόβολο

Εξάλλου, η Sony έρχεται με εντυπωσιακή αντίθεση με καθαρά μαύρα, χάρη στο OLED με αυτοφωτιζόμενα pixels και χωρίς οπίσθιο φωτισμό και με εξαιρετική αντίθεση χάρη στον οπίσθιο φωτισμό είτε Full Array είτε Mini LED. Τη διαφορά όμως, την κάνει ο επεξεργαστής Cognitive Processor XR με γνωστική νοημοσύνη, που επιτρέπει στις τηλεοράσεις BRAVIA να αναλύουν και να αναπαράγουν το περιεχόμενο με τον ίδιο τρόπο που οι άνθρωποι βλέπουν και ακούν τον κόσμο. Έτσι, εντοπίζουν το σημείο που εστιάζει ο θεατής, αλλά και κάθε στοιχείο της εικόνας, και προσδίδουν βάθος και ρεαλισμό.

Μπορείτε να αγοράσετε όποια τηλεόραση Sony επιθυμείτε μέσα από την ιστοσελίδα του Κωτσόβολου ή σε ένα από τα φυσικά καταστήματα σε όλη την Ελλάδα. Η επιλογή είναι δική σας!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x