Recommendations

Batard: Ένα καθαρόαιμο microbakery στο Παγκράτι

Eίναι το όνομα του microbakery στο Παγκράτι που δημιουργήθηκε από δύο σεφ, τον Δήμο Μπαλόπουλο και το Γιώργο Κηρύκο, το οποίο και δοκιμάσαμε με μέγιστο ενδιαφέρον κι ακόμη μεγαλύτερη χαρά!

ΟΔήμος και ο Γιώργος εκ πρώτης όψεως είναι δυο τύποι εκ διαμέτρου αντίθετοι κι όμως η επαγγελματική χημεία τους είναι πολύ δυνατή! Η σχέση τους καλοζυμωμένη όσο και τα ψωμιά τους, ωρίμασε αργά και σταθερά μέσα από την πολύχρονη συνεργασία τους σε διάφορες κουζίνες και εστιατόρια. Τελευταία τους θυμάμαι στην Αίγλη του Ζαππείου. Το νέο επαγγελματικό τους βήμα βρήκε στέγη σε έναν σχετικά μικρό χώρο στην οδό Πύρρωνος στο Παγκράτι, σε ένα στενάκι παράλληλο της Υμηττού, εκεί που παλιά βρίσκαμε το Φίλινγκς, το ζαχαροπλαστείο του Αλέξανδρου Κόνιαρη.

Για να διαβάσεις όλο το άρθρο στο cookout.gr κάνε κλικ στον σύνδεσμο: Batard: Ένα καθαρόαιμο microbakery στο Παγκράτι

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x