Recommendations

Η Κεφαλονιά φέρνει τα κρασιά της στην Αθήνα για μια μεγάλη οινική γιορτή

Έξι οινοποιεία της Κεφαλονιάς έρχονται στην Αθήνα για μια βραδιά αφιερωμένη στα κρασιά και τον ιδιαίτερο χαρακτήρα του νησιού, με γευσιγνωσία, εκλεκτά τοπικά προϊόντα και μουσική.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Ο Σύνδεσμος Οινοποιών Κεφαλονιάς διοργανώνει την πρώτη μεγάλη εκδήλωσή του στην Αθήνα, την Παρασκευή 6 Νοεμβρίου, στον χώρο του BIOS, προσκαλώντας το κοινό να γνωρίσει από κοντά τον αμπελώνα του νησιού, τις γηγενείς ποικιλίες και τον ιδιαίτερο χαρακτήρα των κρασιών του.

Για να μάθετε περισσότερα επισκεφθείτε τον σύνδεσμο στο cookout.gr: Η Κεφαλονιά φέρνει τα κρασιά της στην Αθήνα για μια μεγάλη οινική γιορτή

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x