Ηπρώτη γεύση από αληθινή Θεσσαλονίκη, ξυπνά πρωί, πριν ακόμη χαράξει, τότε που ο κουλουρτζής στην πλατεία Αριστοτέλους ορθώνει ολοστρόγγυλους πύργους από ζεστό, ξεροψημένο κουλούρι στον πάγκο του. Μυρωδιά που αναγγέλλει άλλη μια μέρα που ξεκινά, άλλη μια νύχτα που τελειώνει, μεθυστική ευωδιά που συγκινεί γιατί κουβαλά μέσα της μνήμες παλιές, από την παιδική μας ηλικία αλλά και μνήμες παλιές όσο το Βυζάντιο, αυτές που όλοι κουβαλάμε στο DNA μας.
Για να διαβάσεις όλο το άρθρο στο cookout.gr κάνε κλικ στον σύνδεσμο: Κουλούρι Θεσσαλονίκης: Η ιστορία του και τα μέρη που αξίζει να το απολαύσεις
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






