Recommendations

Μαστρονικόλας: 115 χρόνια στο ίδιο σημείο, φτιάχνει γαλακτομπούρεκο που ζητούν και από τη Σουηδία

Από διανομέας γάλακτος με ένα γαϊδουράκι στην Καστέλλα, ο Παναγιώτης Μαστρονικόλας έφτασε να φτιάχνει το πιο ξακουστό γαλακτομπούρεκο του Πειραιά - και ένα από τα καλύτερα της Αθήνας.

Το γαλακτομπούρεκο ήταν πάντα ένα από τα αγαπημένα μου γλυκά, αν όχι το πιο αγαπημένο. Από τότε που ο παππούς μου έφερνε με αξιοθαύμαστη συνέπεια και σταθερότητα σε κάθε οικογενειακή γιορτή εκείνο το μωβ κουτί με τη ροζ κορδέλα, από το συνοικιακό ζαχαροπλαστείο. Το κουτί αυτό που πάντα ήξερα τι είχε μέσα και ένα χαμόγελο ζωγραφιζόταν αμέσως στο πρόσωπό μου.

Για να διαβάσεις όλο το άρθρο στο cookout.gr κάνε κλικ στον σύνδεσμο: Μαστρονικόλας: 115 χρόνια στο ίδιο σημείο, φτιάχνει γαλακτομπούρεκο που ζητούν και από τη Σουηδία

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x