F1

Η Red Bull... κάνει φτερά!

Με κινηματογραφικό τρόπο άγνωστοι εισέβαλαν στο εργοστάσιο της Red Bull και αφαίρεσαν δεκάδες τρόπαια της ομάδας.

Απίστευτη είδηση από την Αγγλία. Άγνωστοι διέρρηξαν με κινηματογραφικό τρόπο το εργοστάσιο της Red Bull στην περιοχή Μίλτον Κέινς τα ξημερώματα και αφαίρεσαν περισσότερα από 60 τρόπαια που με κόπο είχε κατακτήσει η ομάδα της Formula 1.

Σύμφωνα με την αστυνομία, μια ομάδα έξι ανδρών γκρέμισε την πρόσοψη του εργοστασίου και δύο αυτοκίνητα με ξένες πινακίδες συγκέντρωσαν τα πολύτιμα αντικείμενα διαφεύγοντας προτού φτάσει στο χώρο η αστυνομία, ενώ το προσωπικό ασφαλείας δεν μπόρεσε να τους σταματήσει.

inner

«Είμαστε συντετριμμένοι για αυτή τη διάρρηξη. Οι δράστες πήραν πάνω από 60 τρόπαια που χρειάστηκαν χρόνια και σκληρή δουλειά για να συγκεντρώσουμε», δήλωσε το αφεντικό της ομάδας, Κρίστιαν Χόρνερ. «Αυτή η εισβολή σημαίνει πως θα χρειαστεί στο μέλλον να κάνουμε τις εγκαταστάσεις μας λιγότερο προσβάσιμες στο μέλλον, κάτι που θα είναι άδικο για τους εκατοντάδες φίλους της Red Bull που επισκέπτονται κάθε χρόνο το εργοστάσιο για να δουν τα τρόπαιά μας και το μονοθέσιο της ομάδας», πρόσθεσε.

Οι άνθρωποι της Red Bull, αλλά και η αστυνομία, ζητούν από όποιον έχει πληροφορίες για τα αντικείμενα που εκλάπησαν να ενημερώσει σχετικά την αστυνομία, προκειμένου να βοηθήσει στον εντοπισμό των δραστών και την επιστροφή των κλεμμένων στην ομάδα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x